2777
2789
عنوان

شک به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 65 پست
خب نیشگون میگیره نازش که نمیکنه . وقتی جاریت عروس این خانواده شده شوهرت چند سالش بوده ؟

چرا باید شوخی بدنی بکنه من خوشم نمیاد من به بچش دست هم نمیدم سن تکلیفم نرسیده ک بگم حرامه .. یکم شخصیت بد نیسما ازین کارا نمیکنیم

چه خواهر بیشعوری اه😏😏 جفتشونا از وسط دوتا میکردی

هردوتاشونو به گوه خوردن انداختم 

کلن خاهرم خیلی حسوده خدا لعنتش کنه انشالله به همه حسودی میکنه پشت سره جاریاش یکسره حرف میزنه یه بارم میخاسته مخ برادر شوهرشو بزنه ک اونم زنش به حساب خاهرم رسیده.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا هی بش میگم زن داذاشت ایطو میگه اون طو میگع و خودشم میدونه و مطمئنه بعد ک اسمش میارم میگ نمیدونم ...

هیچی نگو فقط بگو ی بار دیگه ببینم باهم راحتین میرم ب همه میگم رو هم گرفتمتون ب خود شوهرت بگو میدونم میدونم باهمید و فلان بچسبونش ب جاریت اونم از ترس رفتارشو درست میکنه

وا؟بیخودی به دلت شک راه نده  داداش منم با اون یکی زن داداشم راحته یعنی اگه عروسمون بخواد جای بره مثلا دکتر یاخرید زنگ میزنه این یکی داداشم 

زنشم بهش اعتماد داره خودش میفرستش که کارشو انجام بده 

معمولا تو خانواده هایی که عروس چندسال زودتر اومده با برادرشوهر مث برادرخودشون رفتار میکنن

از کجا معلوم نره جلو خانوادش بگه زنم ایطو میگه

تو، تو این جریان باید ترسو بودن رو کنار بزاری و یبار بهشون برینی

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

نه مثلا زن داداشش دویست بار گفته که پسرش مریض شده شوهرش نبوده بردنش دکتر شیراز تنها فقط خودشون سه تا ...

نه من تنها بیاد بمونه یااصلا حتی بیاد خونمون نداره شایدم توکل این ۴سال من ۲بار باهاش تنها بیرون خرید رفتم اونم یه بارش مادرشوهرمو وسط راه سوار کردیم یاحتی مثلا صبح یه وقتی نونی چیزی بگیره بیاد شوهرم قبلش خبر میده بعدش نیم ساعت  یا۲۰ مین بعدش زنگ میزنه میبینه اومده رفته یان ولی باهمه اینا مطمئن باش روابطشون فقط خواهر برادریه میدونم خیلی اذیت میشی من شوهرم با ننشم خیلی جیک تو جیک باشه روانم بهم میریزه چه برسه به جاری دلی سعی کن کم کم شوهرتو بکشی سمت خودت یواش یواش همه اینا تو زندگی درس میشه بزار وابستت بشه خودش درس میشه

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
چرا باید شوخی بدنی بکنه من خوشم نمیاد من به بچش دست هم نمیدم سن تکلیفم نرسیده ک بگم حرامه .. یکم شخص ...

اولا همه هم عقیده نیستن قرارم نیست همه مثل شما فکر کنن در ثانی جاریهای خیلی بزرگتر از برادر شوهر که زمان ازدواجشون برادر شوهر بچه بوده احساس مادر و فرزندی نسبت به برادر شوهر دارن . سخت نگیر . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

هیچی نگو فقط بگو ی بار دیگه ببینم باهم راحتین میرم ب همه میگم رو هم گرفتمتون ب خود شوهرت بگو میدونم ...

وا این چه مدل راهنمایی کردنه ممکنه شوهرش بخاطر همین تهمت زدنا اصلا اززندگی باخانمش زده بشه

از کجا معلوم نره جلو خانوادش بگه زنم ایطو میگه

خب شوهر منم رفت گفت اوناهم خودشونو جمع کردن ب خاطر ابروشون چیزی ب تو نمیگن البته اینم بگم شوهرم و خانوادش از من نترسیدن از برادرشوهرم ترسیدن ک اگه این حرف ب گوشش بریه روزگار زن رو سیاه میکرد اگه برادرشوهرت پخمه است و تو مشت زنه است این راهکار شاید بدردت نخوره

وا این چه مدل راهنمایی کردنه ممکنه شوهرش بخاطر همین تهمت زدنا اصلا اززندگی باخانمش زده بشه

اگرم اون خودشو جمع نکنه این خانم زده میشه از شوهرش هرکی باید حد و اندازه خودشو بفهمه میخاد زده بشه یا نشه

چرا پشتم خالی میکنه میگه خودت بدی اون خوبه بااینکه تمام کاراش میدونه؟؟

ببین خودت به جای اینکه کنار همسرت باشی با خسادت ورقابت کاری کردی روبه روش باشی 

زندگی توبکن جوری که انگار اصلاجاریت نیست 

همسرت بیشتروقتش مال توهست پیش توهست 

روابطی که با توداره باهیچکس نداره 

فردا ازتوپدر میشه 

مردها تزاینکه ازخانواده شون بد بگی متنفرن ومی افتن سرلج ولجبازی و.....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶