2777
2789
عنوان

شک به شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حس شکت بر طرف نشده و شوهرتم رعایتتو نمیکنه عروسی نکن بذار هر مشکل مهمی که داری حل بشه بعد عروسی کن، من درکت میکنم خودم این زندگیو داشتم همش از زن داداشش دفاع میکرد و میرفت از رو لجبازی میچسبید به زن داداشش و همیشه منو با اون مقایسه میکرد ، کار به جایی رسيده بود که زن داداشش تو هر بحثیمون دخالت میکرد چون میدونست شوهرم اونو میخواد و پشته اونه و در نهایت جدا شدم با هزار سختی😔😔 ولی اصلا پشیمون نیستم😊😊😊

تا حس شکت بر طرف نشده و شوهرتم رعایتتو نمیکنه عروسی نکن بذار هر مشکل مهمی که داری حل بشه بعد عروسی ک ...

اینم ایطوره متاسفانع ازش دفاع میکنه انگا اون بش نزدیکتره تا من

حسادت جاریم .. در حدی که خواهرا همسرم به شوهرم گفتن چشم دیدن زنت نداره و شوهرم بم گفت اون روزک بشگفت ...

تااین که دلیل بر وجود رابطه‌ جنسی بینشون نمیشه . تماس بدنی ازشون دیدی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

عزیزدلم من خودم خیلییییییییییی شکاکم نسبت به همسرم پس درکت میکنم ولی واقعا یه وقتی روابط اینجوری چون ازقبلم عروس اون خانواده بوده وازهمسرت بزرگتره ممکنه خیلی صمیمیت بینشون باشه اونم صمیمیت خواهر برادری ببین من الان از برادرشوهرم شاید ۳یا۴ سال بزرگتر باشم ۴سالم هست ازدواج کردم خیلییییییییییی باهم صمیمی هستیم من مریض شدم یه بار جلوترازمن وشوهرم دکتر بود ولی واقعا روابطمونخواهر برادریه من شوهرم نباشه حتی باهاش چشم تو چشمم نگاه نمی‌کنم یااون تنها یه بارم خونم نیومده یابهم زنگ نزده حق داری شک کنی من شوهرم خودم چند روز پیش آنقدر با باداداشش شوخی کردیم دوتایی حس کردم یه ذره گرفته شد یاپیاماشو یه بار دید اینستا قشنگ نشست بالا پایین کرد حتی کلیپاشم دید چی برام فرستاده ولی میگم واقعا من یه تار موی شوهرمو به صدای اون نمیدم مطمئن باش همسرشمام همینه

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
۴۵ سالشه دیگه حسادت از کجاش میاد 😣

خیلی حسوده بخدا از رفتاراش معلومه .. نمیدونم به چیم بخدا .. خودش زن قشنگیه شوهرشم پولداره ولی چرا حسادت میکنه نمیدونم به منی که سن دخترشم