2777
2789
عنوان

شک به شوهر

1129 بازدید | 65 پست

دوستان من از اول عقدم  و هنوزم تو عقدم به جاریم و همسرم حسودیم میشه یا شک میکنم نمیتونم تهمت یا قضاوت کنم.. ولی صمیمیت بیش ازحدشون عذابم میده.. به همسرم گفتم صمیمتتو کم کن وقتی من هستم کم میکنه ولی بازم برگشته به خالت قبلش مشخصه تو نبودم هنو صمیمیه و اسم جاریم که بیارم عصبی میشه و ازش دفاع میکنه .. جاریم ده سال از همسرم بزرگتره و ۱۵ ساله عروسشونه .. ولی اونقدری که تو جمع با اون راحته با من نیس .. چکار کنم این شکه از قلبم بره.. مرتب به همسرم شک میکنم با جاریم رابطه داره حتی جنسی ... چکار کنم. واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شکت اشتباهه

چرا چون احتمالا چون همسرت ازش ده سال کوچکتره احتمالا جاریت به چشم خواهربهش نگاه می کنه 

شاید مجردی همه حرفهاشوبه اون میزده 

نگو ازش فاصله بگیر همسرتو اونقدر درگیرکن که وقت خاله بازی پیدانکنه 

درگیر زندگی 

ازنظ جنسی هم بهش برس نا نداشته برای هیچ کسی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

چقد بدم میاد از این روابط...آخه چه معنی میده،هرچیزی یه حدی داره 

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
چیزی ازشون دیدی؟

جاریم حسودی میکنه میبینه همسرم کنارمه یا حرفایی میزنه که منو تحریک میکنه ... همسرمم بش میگم حقو بم میده تهش ازش دفاع میکنه میگه نمیدونم چه تری بت فروخته ایطو میگی 

عزیزم شکت اشتباههچرا چون احتمالا چون همسرت ازش ده سال کوچکتره احتمالا جاریت به چشم خواهربهش نگاه می ...

چرا پشتم خالی میکنه میگه خودت بدی اون خوبه بااینکه تمام کاراش میدونه؟؟