propelling مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1501 عنوان روم نمیشه چایی بگم مجردم 1279 بازدید | 112 پست من ۱۹ سالمه اما وقتی میگم دوست پسر ندارم یا مجردم احساس میکنم نگاه همه بهم عوض میشه و فکر میکنن عیب و ایرادی دارم حس میکنم با خودشون میگن کدوم اوسک.لی تو این دوره زمونه انقد سالم زندگی میکنه بجز این [ینی من] وااای روانیم کردن 1403/08/26 | 04:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahhhhhhhhsa عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 4229 😑 خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
mom_mahkame عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 89 به خدا که کسی اینجوری فکر نمیکنه تفکر خودته اگه دوست پسرم داشتی ومیگفتی تو رابطه ام باز برعکسشو فکز میکردی در موردت میگن
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 36765 من که ۲۸ ام چی بگمچقد حرف مردم برات مهمهبعد هم سنی نداری که 💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕 تایپ و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
مرد_آرس عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1780 والا 34 سالمونه همه جا هم میگیم مجردیم که هیچ بغلش یه قصد ازدواج هم ندارمم اضافه میکنیم نمیدونم شما نسل جدید عجلتون برای چیهبخدا خبری جز بدبختی نیست بشنید پای درس و مشق و اهدافتون کاربر آقا
propelling مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1501 به خدا که کسی اینجوری فکر نمیکنه تفکر خودته اگه دوست پسرم داشتی ومیگفتی تو رابطه ام باز برعکسشو فکز ... باور کن جدی میگم ، من دوست پسر ندارم ولی خاستگار خوب و لول بالا فت و فراوون دارم یهو میبینی وقتی بحثش میشه با تعجب میگن وااااقعا فلانی اومده خاستگاریت؟ یجوریییییی میگن واقعا فلانی اومده انگار رفتم براش دعا گرفتم البته بخش عظیم این حرفها ب خاطر حجابمه ک رعایت میکنم شاید اگه سانتی مانتال بودم اینجوری راجبم فکر نمیکردن
آرمادیلو عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 799 بعدشم مردم همیشهههههههه حرف میزنن ، مجرد باشی متاهل باشی ، بچه داشته باشی نداشته باشی ، لاغر باشی چاق باشی ، .. حرف مردم همیشه هست ، اهمیت نده
saaaao عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 3431 باور کن جدی میگم ، من دوست پسر ندارم ولی خاستگار خوب و لول بالا فت و فراوون دارم یهو میبینی وقتی بحث ... پشت کنکوری؟