2777
2789
عنوان

روم نمیشه چایی بگم مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 112 پست
بفرما😅

من چند روزیه جدا شدم از همون مدت رفیق دوست پسرم بهم میده که من دوست دارم و بخاطر رفیقم نمیتونستم بهت بگم و بخاطر تو از رفیقم گذشتم تا تهش باهات هسم و اینجور چیزا

امشب هم داشتیم حرف میزدیم یهو گف تو خیلی چیزارو نمیدونی

اینم بگم ک این طرف صنیمی ترین رفیق دوس پسرم بوده مث داداشش تا همین چن روز پیش دوس پسرم گف رفیقم هیچوقت به من خیانت نمیکنه

بنظرت چرت میگه و میخان منو ایسگا کنن یا امتحان کنن؟ 

🖤🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند روزیه جدا شدم از همون مدت رفیق دوست پسرم بهم میده که من دوست دارم و بخاطر رفیقم نمیتونستم بهت ...

بله جریان یا ایسگا گیریه یا هم واقعا بی ذاته

اما مطمئن باشید حتی یک درصد هم این وسط دوست داشتنی وجود نداره و همه حرفاشون دروغه 

کاربر آقا
لبخندی نگاهیشروع بحثی😅

خیلی پسر سر سختیه ...لبخند بزنه منم خیلی ملایم لبخند میزنم ولی نمیتونم زیاد نگاهش کنم بحث هم در حد خیلی ساده و تو محیط کارش در ارتباط با کارش داریم ولی بیشتر از اون نه

هومبعد من الان چجوری بهش بگم نمیخام وارد رابطه بشم؟

بگو مار از پونه بدش میاد در لونش سبز میشه تو هم از ترکه همون رفیقتی ایشالا اخر عاقبتم دوتاتونو میبندن ب ی گاری و بعد بلاکش کن 

بله جریان یا ایسگا گیریه یا هم واقعا بی ذاتهاما مطمئن باشید حتی یک درصد هم این وسط دوست داشتنی وجود ...

آدم نمیتونه صددرصد از همچین چیزی مطمئن بشه من حسم اینه ک حرفاش دروغه واقعا. اگه واقعا واقعا عاشقم باشه بازم پیگیرم میشه

الان چجوری بهش بگم که نمیخام وارد رابطه بشم.یجوری باشه که فک نکنه من بهش شک کردم فقط بفهمه ک من همچین آدمی نیسم و نمیخام دیگ وارد رابطه بشم

ببخشید طولانی شد🥲

🖤🥀