2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک👹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 164 پست
باکس قرمز،عروسک،خواستگاری نمیاد

یعنی یه عروسک میگیره ؟ میکشمش یعنی چی😂😭

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

برای ازدواج و رابطه ... مثلا پیش خودش میگه فلان دختر چه خوب و خانمه

برا خودش ؟ 

یا کلا 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احساس میکنم بیمار هستن ولی بد به دلتون راه ندید اگر سالم بودن بهم اطلاع بدید نگران شدم واقعا انشالله ...

بیا ویژگی ظاهر و اخلاقی پیمانو بگو و از اون چی حس میکنی کلا و حسش بهم

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

وضعیت مالی عالی نداره با تلاش به همه چی می‌رسید سن ۲۲ یا ۲۳ سالکی ازدواج می‌کنی

بهمن اون رشته ای که میخوام رو دانشگاه مبخونم؟

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

عزیزم میشه شخصیت من رو هم بگید هم مثبت هم مفی؟و اینکه hدوسم داره؟

عاشق موزیک هستید 

از آشپزی خوشتون نمیاد 

خیلی اهل غذا خوردن نیستید 

عاشق تنهایی و موزیک های خاص 

توسط بقیه درک نمیشید 

درون مهربون و بیرون خشک دارید 

حسی نداره

میشه بگی جواب نمونه برداری مامانم خوبه یا سرطان

فرنیکا دخت رو ریپ بزن گلم ان شاالله جواب آزمایش خوب باشه براشون صلوات فرستادم 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
2810