2777
2789
عنوان

حس ششمی ترسناک👹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 164 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان یعنی تا آخر باهم می‌خونید پسر با غیرتی هست تولدت برات باکس گل صورتی میگیره

عه یعنی باهاش ازدواج میکنم😂؟ 

بعد تولدم میام تاپیکم میگم که خرید یا نه

یعنی فقط گل میخره؟😂 چقدر خسیسه اخه

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

عه یعنی باهاش ازدواج میکنم😂؟ بعد تولدم میام تاپیکم میگم که خرید یا نهیعنی فقط گل میخره؟😂 چقدر خسیس ...

نمیدونم چی میخره ولی یه چیز صورتی حس کردم 

ازدواج نمیدونم ولی تا تهش میاد خواستگاری هم میاد

موهای مشکی که یکمش تا روی پیشونی میاد چشمای مشکی و متوسط بینی کشیده اندام کشیده

بنظرت حس مهدی بهم چیه 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
نمیدونم چی میخره ولی یه چیز صورتی حس کردم ازدواج نمیدونم ولی تا تهش میاد خواستگاری هم میاد

باشه عزیزم ممنونم ازت بهت خبر میدم چی گرفت😅

اجازه دارم چند تا سوال دیگه هم بپرسم یا نه اگه وقتت رو نمیگیرم گلم

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

بپرس عزیزم ممنون میشم به جاش برای آرامش ذهنم دعا کنی

دعاهام زود میگیره ایشالا طی این چند روز ماه نو یه جوری آرامش به قلبت و زندگیت بباره باورت نشه الهی آمین🤍🫶🏻✨

بنظرت حس مهدی بهم چیه

@فرنیکادخت

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
متولد آذر یا آبانی خیلی مهربونیعاشق خرید کردن و تنوع پر هیجان خستگی ناپذیر کراش زدید جدیدا عاشق رنگ ...

بیا منم بگوو

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

بپرس عزیزم ممنون میشم به جاش برای آرامش ذهنم دعا کنی

فرنیکا سوال منم بگو بالاتر پرسیدم 

برا آرامش ذهنت صلوات میفرستم 

2810