2777
2789
ماشالله سنش عالیه و کاملا مستقل شده .حتما میتونی چرا که نه اتفاقا یکی از دلایلی که دخترم اصلا رو داد ...

میگم عزیزم با فشار شب بیدار موندن ها چی کردی

فرداش  آدم اعصاب نداره

غذا پختند...؟

خواجه در ابریشم و ما در گلیم....عاقبت ای دل همه ما در گل ایم!
ماشالله سنش عالیه و کاملا مستقل شده .حتما میتونی چرا که نه اتفاقا یکی از دلایلی که دخترم اصلا رو داد ...

اخی عزیزم..معلومه شما خیلی خوب این شرایط رو مدیریت کردین.. من و همسرمم صحبت کردیم که اولویتمون چن ماه اول پسرمون باشه تا احساس امنیت کنه و فکر نکنه اهمیتش کم شده.. دعا کن موفق شیم

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله پسرم نوزاد بود کلا بیدار بود و گریهمیکرد ریفلاکسی بود

خواجه در ابریشم و ما در گلیم....عاقبت ای دل همه ما در گل ایم!

برعکس بنظرم فاصله ی بیشتر بهتره

من و داداشم که همیشه جنگ و دعوا داشتیم

حس میکردیم یکیو بیشتر دوس دارن

حسادت و ... ولی داداش دومم با فاصله زیاد اومد

هم ما قدرت درکمون کامل شده هم به مامانم کمک میکنیم

آرامش خونه بهم نریخت اصلا مشکلی پیش نیومد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
2805

من فاصله ی بچه هام کمن و از زایمان دومم ۵ ماهه ک میگذره بچه ی دوم خوبه چون همبازی و رفیق بچه ی اولت میشه کنار همن هوای همو دارن ولی خب سخته دیگه باید مدیریت کنی بین دوتا فرق نذاری حواست باشه اگ اولی رو بوس میکنی باید سریع دومی هم بوسش کنی ک از هم دیگه متنفر نشن یا نگن اونو بیشتر دوس داره. تازه من دست تنهام هیچ کسی نیست ک کمکم بده هم ب دوتا میرسم هم ب کارای خونه و اشپزی ولی گاهی اوقات خیلی کم میارم خودم خودمو دلداری میدم😅

میگم عزیزم با فشار شب بیدار موندن ها چی کردیفرداش آدم اعصاب ندارهغذا پختند...؟

من کلا عادت دارم به کم خوابی و شب نخوابیدن دخترم عادتم داد 🤣پسرم کولیک نداشت شبا تقریبا زود میخوابید و صبح تا خواب بود کارامو انجام میدادم برا ناهار و شامم سخت نمیگیرم کلا یا دو وعده ای درست میکنم یا غذاهایی که زود اماده میشن یا گاهی که خیلی وقت کم میارم از بیرون 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اخی عزیزم..معلومه شما خیلی خوب این شرایط رو مدیریت کردین.. من و همسرمم صحبت کردیم که اولویتمون چن ما ...

دقیقا همون چند ماه اول خیلی مهمه بعدش دیگه خودش عاشقش میشه 😅 ان شالله عزیزم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
بله

منم دخترم هم رفلاکس شدید داشت هم کولیک هم تا دو سالگی شدیدا بد قلق و اذیت کن ینی اگه خدا خواسته باردار نمیشدم اصلا جسارتشو نداشتم حالا حالاها ولی همه بچه ها مثه هم نیستن