2777
2789

افزایش حقوق در انبارهای پردازش دیجی‌کالا

مجموع حقوق ثابت و مزایای ماهانه ۱۵ تا ۱۸ میلیون تومان + مزایای غیر نقدی و ۱ میلیون تومان پاداش شروع به کار در آبان

لینک توضیحات مزایا:

https://survey.porsline.ir/s/EhGdqdF

آدرس مراکز جهت شروع فرایند استخدام:

۱-تهران، اتوبان فتح، شادآباد، خ۱۷ شهریور، خ مختاری، پ۱۶، ساختمان اداری

۲-کرج، گلشهر، بعد از مترو گلشهر، میدان الغدیر، بلوار الغدیر، خ کوکب غربی، روبروی مجتمع پاسارگاد و املاک کوکب، انبار ورود کالا، ط۲

۳-جاده قدیم فتح، سه راه شهریار، بعد از سعید آباد، زیر گذر پل بادامک، جاده ورامینک، پ ۱۷، انبار دیجی‌کالا

۴-کیلومتر ۱۴ اتوبان فتح، پل ایران‌خودرو، شهرک دانش، تقاطع خیابان جهاد و سولیران، مرکز پردازش دیجی‌کالا

شنبه تا پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۶

لغو۱۱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

تو سایتای کاریابی مثل ای استخدام و جاب ویژن و جابینجا سرچ کنین

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

میتونی بری کاریابی اونجام ثبت نام کنی 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اخه دیوار از بالا تا پایین نگا کردمینی بنظرت ای استخدام مث دیوار نیس؟

سرچ کن ببین هست یا نه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
مرسی عزیزم فردا زنگ میزنم ولی مشکوک نیست؟چرا زده قم🥺اگ تهرانه

چیش مشکوکه دختر 😂

چنتا از دوستام انبار دانش دیج ی کالا کار میکنن کار خوبیه حقوق ایناشم بد نیس ، اونا سرویس هم دارن رفت و برگشتشونم راحته

ادرسشم تو بلد یا مسیریاب دیگه ای بزنی میاره 

2810