2777
2789

من واقعا نميدونم چرا مردم ازم بدشون مياادد..

وقتي كه تو خيابون راه ميرم بهم زياد نكاه ميكنن كسايي كه سنشون بالاست دوستم دارن ولي دختر هاي همسن هاي من كه 16 سالمه ازمم متنفرننن 

دختر خيلي آروم و مهربوني هستم اجتماعي هم هستم با همه دوست ميشم ولي تو جمع هاشون تحويلم نميكيرن يا تيكه ميندازن بهم يا بد نگاهم ميكنن باهم همه خوبن ولي به ميرسه رفتار خوبي باهام ندارن و اذيت ميكنن همه باهم ميرن بيرون به من خبر نميدن يا يكي براي تولدش كل كلاسمون رو دعوت كرده بود بجز من البته همه هم اينجور نيستن بيشتريا اينجورين 

دختر زشتي نيستم كه ازم بدشون بياد ضاهرم موهام طلاييه چشام رنگي لاغرم صورت زيبايي دارم 

يا شايد بخاطر اينكه مسيحي هستم و ارمني ام نميتونن باهام اوكي بشن نميدونم واقعا فقط خستم از اين همه تنهايي 

بهتر بابا حوصله داری عزیزم 

اونم با دخترای فیسو افاده ای حالا ادم باید ی تعداد محدودی دوست داشته باشه ولی اون تعداد محدود اخر معرفتو انسان بودن باشن.

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم ۱۶ سالمه توی یه دوره از زمان همینطوری بودم

به کسایی که بهتون اهمیت نمیدن اهمیت نده

تو جمعی که باهات خوب رفتار نمیشه نرو 

با کسایی که بهت تیکه میندازن یا تحویلت نمیگیرن قطع ارتباط کن

با اشخاصی که رابطشون باهات خوبه بیشتر بگو بخند کن 

به هرحال هر دلیلی میتونه باشه

خودت باید عزت نفس داشته باشی 

به هرحال هر مانعی توی زندگی پیش میاد اینقدر اهمیت نده 

بعضی ها هستن احساس غریبگی میگیرن ازت بخاطر همونه 

شما وابسته به اونا نیستی با هرکس مثل خودش رفتار کن

اینارو از خودم نمیگم 

تجربه کردم که میگم بازم سوالی چیزی داشتی در خدمتم