2777
2789
عنوان

چرا دکترا زیرمیزی میگیرن اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 46 پست
جدی؟؟؟ مطمئنی اینو ؟؟

یکی از همین نی نی سایتی ها گفته بود 

آخه تا سال ۹۳ ۹۴ سخت گیری آنچنانی رو نوع زایمان نبود نزدیک ۱۰ ساله الان اینطور شده

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه واقعا مردم الان گرفتارن. من مجبورم برم اونجا. مجبورم پزشک خیلی خوب انتخاب کنم . اصلا گفت ۲۰ تو ...

خاک تو سرشون،اینور و اونورم خودشونو باد میکنن که دکترن موشهای فاضلاب

یکی از همین نی نی سایتی ها گفته بود آخه تا سال ۹۳ ۹۴ سخت گیری آنچنانی رو نوع زایمان نبود نزدیک ۱۰ سا ...

اخه من داشتم تاپیک های مربوط ب همین دکتره رو میخوندم، از سال ۹۰ گاهی زیرمیزی میگرفته گاهی نمیگرفته

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
2805
کِی آتیه بودی ؟از آتیه و دکترت راضی بودی؟

سر دخترم آتیه بودم سر پسرم عرفان . آتیه عالی بود اما عرفان افتضاح.اتیه  اتاق عمل پرسنل عالی  اوووه تا دو هفته بعد از ترخیص زنگ میزدن و راهنمایی میکردن 

اخه من داشتم تاپیک های مربوط ب همین دکتره رو میخوندم، از سال ۹۰ گاهی زیرمیزی میگرفته گاهی نمیگرفته

اون موقع ها تفاوت سز و طبیعی خیلی قیمت هاش آنچنانی نبود 

یادمه آبجی ام که سال ۹۴ زایمان کرد میگفت ۵۰۰ هزار تومن تفاوت اش هست

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
سر دخترم آتیه بودم سر پسرم عرفان . آتیه عالی بود اما عرفان افتضاح.اتیه اتاق عمل پرسنل عالی اوووه ت ...

چه سالی آتیه بودی شما ؟

من سال ۹۳ آتیه آندوسکوپی شدم محشر بود .

پارسال هم یه شب بلوک زایمان بستری شدم ینی بی نظیر بود .

ولی تجربه زایمان ندارم اونجا 

من خاطره تلخی از زایمان دارم و پارسال بچمو ماه هفت بارداری از دست دادم و دکترم مجبورم کرد برم بیمارستان دولتی تو تهران. کشتارگاه بود منو کشتن بخدا نابودم کردن ....

واسه همین الان مجدد باردارم بهمن زایمانمه ان شالله . 

دنبال دکتر خوب تو آتیه ام که بشوره ببره پارسال رو

اون موقع ها تفاوت سز و طبیعی خیلی قیمت هاش آنچنانی نبود یادمه آبجی ام که سال ۹۴ زایمان کرد میگفت ۵۰۰ ...

سآل ۹۷ من بارداری اولم بود میرفتم پیش ی دکتر که توي بیمارستان تریتا زایمان میگرد . بهش گفته بودم فوبیای طبیعی دارم . هی منو سرگردوند. و میگفت باشه 

برام تاریخ زایمان رو که زد هفته ۳۶ بودم

دیدم تاریخ طبیعی رو بهم گفته . که دردم بگیره مجبور شم طبیعی زایمان کنم .

مجبور شدم هفته ۳۶ عوضش کنم 

بعضی دکترا هم که زیرمیزی نمیگیرن، جور دیگه اذیت میکنن 

یکی جیبتو خالی میکنه 

یکی روح و روان و جسمتو

عزیزم چه قدر اذیت شدی من اسفند ۹۸ اتیه سزارین شدم .

دکتر شما هم اون سال ازت هزینه جدا گرفت؟

جسارتا اگر میتونی تو خصوصی میتونی اسم دکترتو بگی اگر ازش راضی بودی؟ از اخلاقش و صبوری و آرامشش و کار سزارینش 

سآل ۹۷ من بارداری اولم بود میرفتم پیش ی دکتر که توي بیمارستان تریتا زایمان میگرد . بهش گفته بودم فوب ...

دقیقا همون آبجی ام که سال ۹۴ زایید سال ۹۸ هم دوباره زایمان داشت . از قیمت هاش خبر ندارم ولی یادمه که خیلی گله می‌کرد دقیقا مثل شما . فکر کنم اگه همون اول  زیر میزی رو بدهید کارتون راحت تره . نهایتا با ادا اطوار های این دکترا پزشکتون رو عوض کنید . اگر هم مثل ما شهر کوچیک باشید که باز سخت تره 

بهرحال ایشالله نی نی سالم به دنیا بیاد

2810