2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب همو دوست داشتن همه چیز که بچه نیست

اره ولی بچه به آدم انگیزه میده خلأهای وجودی انسان رو پر میکنه حس اینکه قراره الگوی یه انسان باشی باعث میشه که صحیح تر زندگی کنی

2805

منی که حس میکنم با بچه نمیتونم زندگی کنم

چرا بچه انگیزه زندگیتونه؟ گارد نگرفتما واقعا میخوام بدونم چرا همه بچه دوس دارن😂

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

منی که حس میکنم با بچه نمیتونم زندگی کنمچرا بچه انگیزه زندگیتونه؟ گارد نگرفتما واقعا میخوام بدونم چر ...

من از بچگی حس مادرانه زیادی داشتم همیشه مراقب خواهر و برادرام بودم مراقب پدر و مادرم و ...

حتی الان گاهی به اشتباه برای همسرم مادری میکنم نمیتونم توضیحش بدم ولی مراقبت از یه بچه حالم رو خوب میکنه 

شاید باورتون نشه من یه مدت معلم ابتدایی غیرانتفاعی با حقوق خیلی کم بودم و دلیل موندنم تو اون شغل همین عشق به بچه ها بود

من از بچگی حس مادرانه زیادی داشتم همیشه مراقب خواهر و برادرام بودم مراقب پدر و مادرم و ...حتی الان گ ...

اخه اونا بچه نمیمونن بچه های ابتدایی هرسال جدید میان و شما همیشه با همین رنج سنی مواجهید

ولی وقتی مادر بشید با همه رنج سنی‌ای هستن  دیگه اون مزه و نمک سابقو نداریم که

من خیلی با خودم فک میکنم چرا باید آدما دوس داشته باشن بچه بیارن که خرجشون بیشتر شه  دلشوره بگیرن  نگرانش باشن

اصن هنوز فلسفه به دنیا اومدن خودمونم درک نکردم چه برسه بچه نمیدونم کی قراره به این سوالای من جواب بده😂❤

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...