2777
2789
عنوان

شوهرم همه چیشو بنامم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 45 پست
بخدا همیشه به خدا میگم از لحاظ مالی بد باشیم ولی زندگیمون عاشقانه باشه من خیلی سختی کشیدم،بیپدری،ناپ ...

عیب ندهره عزیزم غصه نخور

خب جرا جدا نمیشی به طلاق فک نمیکنی اصلا؟
بجه داری؟

منم درست تربیت نشدم توخانوادم😂قبول دارم ،بلدنیستم ابراز علاقه کنم،حرف عاشقانه بزنم،خجالت میکشم

از حرفای کوچیک کوچیک شروع لازمم نیس هرچی بقیه میگن بگی هرچی تو ذهن و قلبته رو بگو بهش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۶ سالمهچقد دیگه طول میکشه بمیرمخیلی مونده ؟ نه؟😔

چیشده درد دل کن یه پا گوشم...

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

عیب ندهره عزیزم غصه نخورخب جرا جدا نمیشی به طلاق فک نمیکنی اصلا؟بجه داری؟

اصلا به طلاق فکرنمیکنم چون خونواده حمایت گری ندارم

آره یه پسرکوچولو دارم همه امیدمه

ته دلمم شوهرمو دوسدارم هنوز دوسدارم درست کنم زندگیو بجای رهاکردن

از حرفای کوچیک کوچیک شروع لازمم نیس هرچی بقیه میگن بگی هرچی تو ذهن و قلبته رو بگو بهش

انقد. منو حرص میده منم نمیتونم مث خودش سریع فراموش کنم تامیام خودمو اروم کنم دوباره رفیقاش اعصابمو بهم میریزن

اصلا به طلاق فکرنمیکنم چون خونواده حمایت گری ندارمآره یه پسرکوچولو دارم همه امیدمهته دلمم شوهرمو دوس ...

خب پس حمایت گر نداری بیخیال طلاق ک بشو

بچت بلاخره هست امید زندگیته دگ

با اون خوش باش

با همسرتم صحبت کن مشاوره بفرستش یکاری کن 

اگر دیدی فایذه نداره دگ جاره نیس بایذ تحمل کنی دگ

آره صدا گوشیش بلنده همیشه بعدم با یه تیپایی میره انگار پیرمرده کسی نگاش نمیکنه😂ازلحاظ تعهد مطمئنم ا ...

اسی تو تاپیکات خوندم ازمایش امینوسنتز برا جنین دادی، چی بود جوابش؟

آقا نیاد تاپیکام
انقد. منو حرص میده منم نمیتونم مث خودش سریع فراموش کنم تامیام خودمو اروم کنم دوباره رفیقاش اعصابمو ب ...

حالا نمیدونم شوهرت قدرتتو اگه نمیدونه اونطور که میگید 

من پیشنهاد میکنم کاری به کاریش نداشته باشی و زندگی خودتو کنی ینی گیر ندی بهش شاید وابسته به گیراته اونجوری ازت محبت میگیره

البته خودت بیشتر میشناسی شوهرتو 

حالا نمیدونم شوهرت قدرتتو اگه نمیدونه اونطور که میگید من پیشنهاد میکنم کاری به کاریش نداشته باشی و ز ...

توقع داره هرکار میکنه وهرجا میره کاری بهش نداشته باشم ولی من نمیتونم چون یکم سادست ومیترسم ازش سواستفاده کنن سریع خام حرفای بقیه میشه

اتفاقا منم چندوقته بابت همین زندگی پس از زندگی سعی میکنم بی‌توجه باشم وبجاش روی نماز وقرانم تمرکز کن ...

والا منم پر دردم،ناامیدم،زندگیم شده حسرت

وقتی میبینم خدا انقدر بین بنده هاش فرق میذاره ازش ناامید میشم و به مهربونیش شک میکنم

بالاخره قسمت بعضیامون درد وغمه