ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7601 عنوان بنظرتون من و نامزدم بهم میخوریم عکسمون | مشاهده متن کامل بحث + 10337 بازدید | 269 پست هرکدوم چن سالمونه؟ بهمون نمره بدین از ۱ تا ۱۰ و راستشو بگید من سرم یا نامزدم ناراحت نمیشم لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜 1403/08/26 | 01:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7601 چندسالتونه هردوتون؟ من ۲۲ اون ۳۵ لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
k_k77 عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 166 اره همه میگن ب اون ۳۵ نمیخوره ولی در عوض میگن به من بیشتر از سنم میخوره تو بیوت چرا زدی۳۰؟
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7601 چندسالتونه من ۲۲ اون ۳۵ لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7601 به نامزدت نمیاد 14سال بزرگترباشه ازت اره همه میگن لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7601 این واقعا خودتی؟اگه خودتی که خیلییی خوشکلی یه سوال چرا اینقدر تو تاپیکای قبلت میگفتی زشتم زشتم میخوا ... ن از کوچیکی بخاطر چهرم خیلی مسخره شدم لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7601 ی بار دیگه میزارم لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7601 یبار دیگه بزار عزیزم کنجکاو شدم😂 گذاشتم عزیزم لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 1640 من ۲۲ اون ۳۵ به همسرت ۳۵ میخورهبه خودت بیشتر میخوره سبک آرایشتو عوض کن خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7601 من که ندیدم سریع پاک کردی گذاشتم لطفا سنمونو بگو لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7601 بخوابم ؟ یا یه دخمل خوشمل ببینم بعدش لالا؟!🥺🥺 گذاشتم عزیزم لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7601 آرایشتو کم رنگ کنی سنت پایین میاد ابرو هاتم زیاد تیره نکن ولی خوشگلی مرسی گلم همین کارو میکنم لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ابن_کم_برادرابن_زیاد مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 7601 چشات زاغه دیگ ینی چی لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
۲۰۸۹ عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 945 گذاشتم عزیزم دیدم مرسی گلم خیلیمعالی ،خوشگلی مبیناهستم،هرچقدر نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...