2777
2789
عنوان

بنظرتون من و نامزدم بهم میخوریم عکسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 10337 بازدید | 269 پست
ابن کم برادر ابن زیاد 😂😂😂 از کجات درآوردی اسم رو😂

🙄🤣

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزم خوشبخت بشی

😘💓

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اره من خیلی نیاز ب تایید دارم از گذشته خیلی بابت چهرم مسخره شدم رفتم اما تاثیری نداش فقط پول حروم‌کر ...

بابت کدوم قسمت از قیافت؟

من که جز زیبایی چیزی ندیدم

من یه دوست داشتم یعنی قیافش با افریقایی ها مو نمیزد

من نمیخوام بگم افریده خدا زشته ولی این دوستم واقعا سلیقه بیشتر ادما نبود از لحاظ ظاهر

اما این انقدر اعتمادبنفس داشت اینقدر اعتماد بنفس داشت که همیشه از خودش تعریف میکرد بیشتریا میگفتن اینو کسی نمیگیره اخرشم بایه پسره ازدواج کرد بابای پسره کارخونه داره خرپووول خودپسره هم تک پسر 

یکی از دوستای مشترکمون پرسید معیار شوهرت برا انتخاب تو چی بوده برداشت گفت شوهرم گفته من همیشه ازدخترای با اعتمادبنفس خوشم میومده برا همین تورو انتخاب کردم

خب که چی....چیزی ندارم برا گفتن😇
ممنون عزیزم خدا تو و نامزدت رو هم خوشبخت کنه.

💓😘

ما به این نوع چشم میگیم زاغ یعنی حالت تیزی داره خیلی گیرا یا گاهی انگار داره زل میزنه خیر میشه قشنگه ...

من خیلی میترسم دفه اول هم دقیقا تو همین سایت متوجه شدم این ترسمو .ی نفر عکس گذاشته بود و همه تعریف کرده بودن ولی من ی نگاه ب عکس انداختم ی جوری ترسیدم و تو دلم خالی شد 

میتونی بهترم نظر بدی ن بزنی تو ذوق طرف!انسانم# ارزوست

خانمه گفت از چشات میترسم مگ من گفتم  ک به من میپرییی بعدم من گفتم یعنی زاغ و معنیشم گفتم من به اسی بی احترامی کردم شاید  سو تفاهم شده عزیزم راحت ادمهارو قضاوت نکن 

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

من حس کردم شما زود عصبی شی اما این انرژی رو بهم داد و ادم گرم مزاجی هستید جفتتون البته ن اندازه هم

بله عزیزم درسته حرفات . با این تفاسیر و اخلاقیات بهم میخوریم ؟ 

دوباره بذار اسی

شما‌ رو نمی‌دونم ولی من نیاز دارم یه روزایی از ماه رو اختصاص بدم به هیچ کاری نکردن، هیچ کسی رو ندیدن، هیچ‌ چیزی نشنیدن و هیچ حرفی نزدن.زندگیمی‌تواند فوق‌العاده باشد اگر دیگران ما رابه حالِ خودمان بگذارند .

بله عزیزم درسته حرفات . با این تفاسیر و اخلاقیات بهم میخوریم ؟

آسیبی من تو نظرا تم بهت بی احترامی کردم بنظرتتت

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

بابت کدوم قسمت از قیافت؟من که جز زیبایی چیزی ندیدممن یه دوست داشتم یعنی قیافش با افریقایی ها مو نمیز ...

به من میگن شبیه کره ای ها یا گاهی شنیدم میگن شبیه افغان هاییی و مسخره کردن و خندیدن و گفتن زشت

من خیلی میترسم دفه اول هم دقیقا تو همین سایت متوجه شدم این ترسمو .ی نفر عکس گذاشته بود و همه تعریف ک ...

ترس بخاطر چی متوجه نشدم مثلا چی‌میبینیدد از چی میترسید

آسیبی من تو نظرا تم بهت بی احترامی کردم بنظرتتت

ن گلم