2777
2789
عنوان

کسی از میلی گلد پول برداشت کرده معتبره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 35 پست
شما از میلی گلد خبر نداری

سلام من همینجوری تکه تکه که پول دستم میاد اونجا میلی میلی طلا میگیرم 

الانم زیاد گرفتم 

برداشت هم کردم کار ساده ایه 

میری رو گزینه ی برداشت بعد مبلغ رو میزنی 

شماره شبا میدی 

عرض چند ساعت تو حسابته 

اما دوستان چرا گفتن کلاه برداریه؟واقعا نگران شدم 

موندم حالا برم پولمو بیرون بکشم یا نه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میلی مثلا ۲۰ میلی باشه برات ۸۰ تومن واریز میکنه

اره برا من واریز میکنه و تاحالا نزدیک ۱ تومن برداشت کردم .

اینم بگم کلاهبرداری نیست و   چون مردم از این چیزا زیاد دیدن میترسن و فک میکنن اینم کلاهبرداریه  درصورتی ک نیست و خدا شاهده من تا حالا ی تومن اینا برداشت و خرید و انتقال و .. اینا انجام دادم

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
سلام من همینجوری تکه تکه که پول دستم میاد اونجا میلی میلی طلا میگیرم الانم زیاد گرفتم برداشت هم کردم ...

عزیزم کلاهبرداری نیست . فک میکنن مثل بقیه برنامه هان میترسن . من خودمم تا حالا خیلی برداشت و خرید و انتقال و .. اینا انجام دادم حتی ی خانومه از همینجا هم طلا فیزیکی از بانکش رفت بهش دادن.

معتبره . الان چنددد ساله هستش و نظرات مثبت زیادی داره ۴/۷ هم ستاره داره  

اگ  کلاهبرداری بود قطعا هم فتا دنبالش بود و  از دسترس خارجش میکرد هم اینکه انقد ستاره نداشت و  منم خیلی استفاده کردم و طلای فیزیکی هم بقیه گرفتن . کلاهبرداری نداره.

مردم اطلاع دقیق ندارن فقط میگن کلاهبرداری و...

دقیقا همون ضرب المثل تر و خشک باهم میسوزن شده . حالام ک یچیز معتبر هست میتونن استفاده صحیح کنن با اطلاع دقیق نداشتن حرف الکی میزنن

عزیزم کلاهبرداری نیست . فک میکنن مثل بقیه برنامه هان میترسن . من خودمم تا حالا خیلی برداشت و خرید و ...

منم استفاده میکنم برای هر دعوتم ۵ میل طلا میده اگه نصب کلدی میشه کد دعوت منو بزنی خدا خیرت بده

میخرین میفروشین چجوریه؟

ببین پولای خرد خردتو واریز میکنی  تبدیل ب طلا میشه با افرایش قیمت طلا . مثلا اگ ۱۰۰ تومن ریختی  طلا رفت بالا مثلا ۲۰۰ تومن پولت میشه . یعنی پولت ارزشوو حفظ میکنه هروقتم بخای برداشتش کنی درجا میریزی ب کارتت  همین . برا پس انداز و پولای کم ک چیزی نمیشه همشون جم بشن و با قیمت طلا بیشتر بشع خیلی  خوبه 

میلی مثلا ۲۰ میلی باشه برات ۸۰ تومن واریز میکنه

من نصب کردم بیس میلی طلا داد فروختم نوزدهو هفصد زد ب کارتم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
من نصب کردم بیس میلی طلا داد فروختم نوزدهو هفصد زد ب کارتم

شما پنج میلی زدید ۲۰ و خورده با کار مزد ۱۹ و خوردع اومد درسته ؟؟ ــ

اگ ۲۰ میلی بود ۸۰ باید میداد

شما پنج میلی زدید ۲۰ و خورده با کار مزد ۱۹ و خوردع اومد درسته ؟؟ ــاگ ۲۰ میلی بود ۸۰ باید میداد

بله ببخشید پنج میلی جایزم بود زدم تا صب نشست تو کارتم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
ببین پولای خرد خردتو واریز میکنی تبدیل ب طلا میشه با افرایش قیمت طلا . مثلا اگ ۱۰۰ تومن ریختی طلا ...

بنظرت ۱ میلیون بزارم؟ 

میترسم بدتر ضرر کنم آخه تا ۱ ماه دیگه میخوامشون