میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک میخواند مرا هر دم به خویش ••• میرسند از رَه که در خاکم نهند ••• آه شاید عاشقانم نیمه شب ••• گل به روی گورِ غمناکم نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• میفشارد خاکِ دامن گیر و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من میپوسد آن جا زیرِ خاک ♡
ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک میخواند مرا هر دم به خویش ••• میرسند از رَه که در خاکم نهند ••• آه شاید عاشقانم نیمه شب ••• گل به روی گورِ غمناکم نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• میفشارد خاکِ دامن گیر و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من میپوسد آن جا زیرِ خاک ♡