2777
2789

ده تا چهار کلاس دارم

بعدشم درس بخونم و جورابامو بشورم

همین😑

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و حبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه برنامه خوبی واقعا

هر روز یه عالمه کار دارم خیلی وقتا نمیرسم بهشون خیلی وقتا هم خسته و داغون میشم و تمام طول جمعه رو فقط میخوابم حتی دوشم نمیگیرم... شلوغی یه مکافاته بیکاری هم یه مکافات

ادمایی که خدا شدید خوشبختشون کرده باید بگن که امید دارن نه من

بابا امید هست دیگه

خیلی زندگیو سخت نگیر ناراحتم نباش باشه؟

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

جوراب😂خیلی برنامه ریزی جزئی شد

😂😂😂😂

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و حبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

جمعه بوده خوابیدیم روتین خوابمون خراب شده من اکثرا شنبه ها کم خوابی دارم

اتفاقا از یک ربع به شش صبح بیدار شدم ظهرم نخوابیدم ولی الان نمیتونم از گوشی دل بکنم بخوابم

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

امروز:

کار کردن رو ارائم و حفظ مطالب و کار عملیش

کشیدن فرمی که استادم خواسته برای یکی از درسا

تمرین موسیقیم

حمام و رسیدن به بهداشت شخصیم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊