((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای ماه پیش یکی اومد انقد گف جدیم و اینا خونوادشن خیلی مذهبی بودن خودشم مودب شروع کرد گف من گرمم گفتم الان چ وقته گفتنه شب اوله اشناییمون گف هرمدل زنی تو معازم میاد متحول میشم شروع کرد ک دوس دارم بغلت کنم با هم فیلم ببینیم یهوووو عکس اونشو فرستاد گف توهم بده حالشو گرفتم و بلاک ولی هنوز تو شوکم با چه جراتی همچین کاری کرد
هیجی بعد عقد فهمیدم یه عوضیه تو لباس بره.وبعد اینکه رفتم خونه خودم فهمیدم گوهی خوردم که دیگه نمیتونم بالاش بیارم.انتخاب خودم بود ولی اشتباه.پدرم ازاول گفت بدرد نمیخوره مامانمم چون من خواستم با پدرم حرف زد هرچند که خودش ام راضی نبود.الان بهد چندسال هرروز خودمو فحش میدم بااین بخت و اقبالی که داشتم.ولی چه فایده راه برگشت ندارم.پدرو مادرم پشتم هستن ولی نمیخوام ناراحتشون کنم انتخاب غلط خودم بود خودمم باید تاوانشو بدم دنده ام نرم.