2777
2789
عنوان

بعد عقد چ شناخت جدیدی از شوهرتون پیدا کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 49 پست
نمیتونم ناراحتی پدرو مادرم رو ببینم.گناه اوناچیه من گوه اضافی خوردم و اینو انتخاب کردم.من دیگه قید خ ...

مطمعن باش اگه جدا بشی و با گذر زمان حالت بهتر بشه اونا هم خوشحال میشند بالاخره تا آخر عمر که اینطور نمی‌مونه می‌فهمند قضیه چیه و رابطه خوبی با هم ندارید اون موقع دیگ خیلی سخت تر هست. هر چی زودتر رها بشی از این وضعیت واقعا به نفع خودت هست اولش سخته بعدش به مرور زمان بهتر میشه

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر چیزی شب خواستگاری گفت دروغ بود وهنوز تو زندگیش یه راست بهم نگفته فقط وفقط دروغ وتن پرور تو مراحل ...

سنتی بودین؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
هیجی بعد عقد فهمیدم یه عوضیه تو لباس بره.وبعد اینکه رفتم خونه خودم فهمیدم گوهی خوردم که دیگه نمیتونم ...

دوست بودین باهم ؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸