2777
2789
دیروز. ماژیک دخترم پرت شد رو پاش یهویی برگشت گف چرا پزت کردی اول گفتم من نبودم ولی برای اینکه نترسه ...

😰😰😰😰😰

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
وای وای حوصله ی بچه رو ندارم اصلا🙂خدا صبرت بده خواهر جان😁

😂😂😭😭

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم دستشویی یه مارمولک گنده دیدم🙄🥲

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من تنها خوابیدنی بختک میفته روم . شوهرم میگه بختک  دلیل علمی داره نه ماورایی ،منم قبول داشتم حرفشو تا دیروز 

دیروز صبح دوباره بختک افتاد روم هوا روشن بود چشمم باز بود قشنگ سقف میدیدم . همونطور ک در تلاش بودم یهو یه صدای خرناس اومد سمت صورتم اما چیزی ندیدم 

نمیدونم چی بود 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من تنها خوابیدنی بختک میفته روم . شوهرم میگه بختک دلیل علمی داره نه ماورایی ،منم قبول داشتم حرفشو ت ...

😵😵😵😵😵

من برای خودم اتفاق نیافتاده

من عموم باغ خارج شهر داره و ی شب نمی‌دونم به چه دلیل میره باغش و ساعت ۳ نصفه شب اسنپ میگیره که برگرده خونش موقع ایی تو آزاد راه میخواد دور بزنه اون بریدگی ی سنگ بزرگ بوده به گفته خودش ی عجوزه ایی دیده سنش بالا بوده و عموم خیلی ترسیده و بسم الله میگه تو چند ثانیه غیب میشه راننده اسنپیه انگار دیده بودتش هیچی دیگه گازش گرفته که برن خونه هر دو خیلی ترسیده بودن😂🦦 اینم بگم اون جاده روز هاشم کمی خلوته شب دیگه کسی نبوده 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

من برای خودم اتفاق نیافتادهمن عموم باغ خارج شهر داره و ی شب نمی‌دونم به چه دلیل میره باغش و ساعت ۳ ن ...

😂😂😂😂

😵😵😵😵😵

من نمیترسم اصلاااا ‌. 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
رفتم دستشویی یه مارمولک گنده دیدم🙄🥲

ایییی منم یبار رفتیم شمال تو دسشویی دیدم تو بیام بلند بشم امد رو کفشم😖😖😖😱 بابام و دوستش تو حیاط بودن همونطور فقط شو.رت کشیدم بالا پریدم بیرون . خیلییی بزرگ بود لامصب 

عادت کردی نکنه😂

نه کلا از جن و اینا نمیترسم . دیروزم حرص میخوردم ک چرا صداش بود تصویرش نبود 🤣

نه کلا از جن و اینا نمیترسم . دیروزم حرص میخوردم ک چرا صداش بود تصویرش نبود 🤣

😂😂😂😂😂😂