2777
2789
عنوان

بیاید داستان مادر شوهر بدنجس و کارما شو براتون تعریف کنم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 49 پست
واقعا زهرا زن عموم صبر ایوب داشته

زن داییت

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه ۲۵۰ متری کوچیکه روستاهستین؟کدوم استان؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

روستا نیستیم عزیزم شیرازی ام

ما تو تهران به خونه بالای ۵۰ متر میگیم بزرگ ب ۱۸ تا ۵۰ متر متوسط زیر ۱۸ متر کوچیکه 

من زن عموم شیرازیه دیگه اینطوریام نیستا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ما تو تهران به خونه بالای ۵۰ متر میگیم بزرگ ب ۱۸ تا ۵۰ متر متوسط زیر ۱۸ متر کوچیکه من زن عموم شیرازی ...

بستگی به منطقه داره عزیزم و سطح مالی 

من از دست شوهرم روانی شدم نمی‌دونم چیکارش کنم 

بستگی به منطقه داره عزیزم و سطح مالی من از دست شوهرم روانی شدم نمی‌دونم چیکارش کنم

۲۵۰ متر جارو واسه یه عروس دوماد میخای فقط؟بعد حوصله داری این همه جا رو هرروز تمیز کنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲۵۰ متر جارو واسه یه عروس دوماد میخای فقط؟بعد حوصله داری این همه جا رو هرروز تمیز کنی؟

قرار نیست من تمیز کنم 😑😑 

درضمن خانواده ما رسم ندارن از اول تا آخر زندگی مشترک خونه ای که میخرن رو عوض کنن 

بخاطر همین از اپل یه زمین میخرن به سلیقه عروس و داماد ساخته میشه 

قرار نیست من تمیز کنم 😑😑 درضمن خانواده ما رسم ندارن از اول تا آخر زندگی مشترک خونه ای که میخرن رو ...

اها پس خود شیراز نیستین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا شیرازیم گلم 😄 مالی آباد ( معالی آباد) خیلی سر سبز و دیدنی و خوش آب و هواست برای همین اونجا رو ا ...

مگه تو معالی اباد زمین خالی هست ک بسازین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زمین خالی نبود ( بود جای خوبی نبود ) دوتا خونه که خراب شده بودن رو کوبیدیم در حال بازسازی ایم

حالا کی میخاد خونرو تمیز کنه خدمتکارات؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40