2777
2789
عنوان

بچه ام بیمارستان بستریه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 88 پست
الان دخترتون چند سالشه؟ مراقبش باش خدای نکرده دوباره نگیره. اینجا یه دختر کوچولو هست دفعه دومه بستری ...

آره کاملا مثل قبل میشه من امسال بعد مریضی اش خیلی تقویتی بهش دادم امسال کمتر مریض شد خداروشکر

ریه هاش هم بع  مریضی عادی شد البته دکترش گفت درگیری اش شدید نیست

والا یه چیز بگم بچمو چشم نزنم خودم اصلا مریض نمیشه؛دکتر گفت برای این واکسنه مثلا تو این ۴ سال دوبار ...

ماشالله ماشالله ماشالله میگن سه بار اینو بگی دیگه چشم نمیخوره 😅

انشالله همیشه سالم باشه گلم خدا خیر بده دکترشو این همه من دکتر بردم بهترین متخصص وفلان یکیشون اینو به من نگفت🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالله ماشالله ماشالله میگن سه بار اینو بگی دیگه چشم نمیخوره 😅انشالله همیشه سالم باشه گلم خدا خیر ...

اره دکتر بچه من پروفسور سماعی هست خدا خیرش بده کلی واکسن اضافه زد براش 

پسرم ❤❤😍😍😘😘
آره کاملا مثل قبل میشه من امسال بعد مریضی اش خیلی تقویتی بهش دادم امسال کمتر مریض شد خداروشکرریه هاش ...

خدا رو شکر

من همش نگرانم بعدش دچار آسم بشه. ما حدود ۲۰ روز پیش از ریه اش عکس گرفتیم دکتر گفت خوبه و کمی التهاب بخاطر ویروس هست. ولی اصلا مریضیش کامل خوب نمی شد. دیگه بردم متخصص عفونی. مجدد عکس گرفتیم، گفت بستری کن 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خدا رو شکرمن همش نگرانم بعدش دچار آسم بشه. ما حدود ۲۰ روز از ریه اش عکس گرفتیم دکتر خوبه و کمی التها ...

اگر تهرانی برو بیمارستان کسری ؛پروفسور سماعی رییس بخش کودکانه اونجا

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اره دکتر بچه من پروفسور سماعی هست خدا خیرش بده کلی واکسن اضافه زد براش

واقعا دستش درد نکنه 

اونوقت کشور خودمون یه آدم سفیه طب سنتی  هست میگه به بچه هاتون واکسن نزنید بعضی خانما هم ازشون تبعیت میکنن متاسفانه 

اگر تهرانی برو بیمارستان کسری ؛پروفسور سماعی رییس بخش کودکانه اونجا

نه رشت هستم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اره این ضد واکسنها خیلی شدن جدیدا

اینا به جای عقل گچ تو مغزشونه من الان واقعا احساس عذاب وجدان کردم چرا یه همچین واکسنی بوده و من نزدم که انقدر طفلی بچه ام اذیت نشه بعد فکر کن خدایی ناکرده یه بچه دچار یه بیماری سخت بشه من خودم پدر بزرگ خدا بیامرزم به خاطر سرخک همه ی صورتش پر چال شده بود

اینا به جای عقل گچ تو مغزشونه من الان واقعا احساس عذاب وجدان کردم چرا یه همچین واکسنی بوده و من نزدم ...

منم همینطور 🥺

اینا به جای عقل گچ تو مغزشونه من الان واقعا احساس عذاب وجدان کردم چرا یه همچین واکسنی بوده و من نزدم ...

من امروز بچمو بردم فلوراید تراپی کرد دندونشو الان اینجا بگم میکشنم؛همه میگن بده؛دکتر معروفی این کار رو براش کرد که تخصصش دندانهای شیری بود؛اینجا بگی فلوراید تراپی میکشنت.

پسرم ❤❤😍😍😘😘