2777
2789
عنوان

بچه ام بیمارستان بستریه

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 88 پست
ای وای من چندسالشه😥

دختر من هفت سالش بود تنفسش سخت شده بود لباش سیاه میشد مدام باید براش مبولایزر می‌گذاشتند و خدا خیر بده به دکتر و پرستارای بیمارستانش خیلی مراقبش بودند زود خوب شد  

خوندم پارسال دختر منم بستری شد خیلی روزهای بدی بود برای دختر من شدید بود آی سی یو بستری شد ولی امکان ...

وای خیلی سخته. پسرم خیلی بیقراری میکنه. میگه دلم برای خونه تنگ شده

انشالله دخترت همیشه سلامت باشه. اگه زیر ۶ ساله براش واکسن پنومونی خارجی بزن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطفاً همچین تاپیک های تو این سایت تزنین اینجا کلی خانم باردار هست خدایی نکرده اگه کسی بترسه بو ...

خجالت بکش مگه درک واحساس وانسانیت نداری این خانم اومده محتاج دعاس والتماس دعا داره واسه بچش 

مگه خانم باردار گنجشکه که ازاین چیزابترسه 

انگار ماحامله نبودیم جمع کنید این نازوعشوهای الکی رو زن باردار بره براشوهرش ناز وادابیاد نه تو نی نی سایت  انگارهیچکس حامله نشده ونزاییده

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
ببخشید بچت چندسالشهواین چه بیماری هست؟؟

پسرم ۵.۵ سالشه. دو ماه مریض بود. سرما خورده بود. چند روز خوب میشد و دوباره تب میکرد. بعد فهمیدیم ریه اش عفونت کرده 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
پسرم ۵.۵ سالشه. دو ماه مریض بود. سرما خورده بود. چند روز خوب میشد و دوباره تب میکرد. بعد فهمیدیم ریه ...

عزیزم انشاالله خیلیییی زود خوب بشه 

الهی به حق حضرت زهرا ایام شهادتشونه خیلی زود خوب بشهالهی هر کی درگیر بیماری و بیمارستانه زود خوب شه ...

الهی آمین. ممنونم از دعای خیرتون. انشالله همیشه سلامت باشین

دختر من هفت سالش بود تنفسش سخت شده بود لباش سیاه میشد مدام باید براش مبولایزر می‌گذاشتند و خدا خیر ب ...

الهی الحمدرلله شکر 

خیلی ممنونم. ریه اش عفونت کرده.

ایشالا خوب میشه

واسش آیت الکرسی میخونم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
هست فایزر زده؛من ۴ دوز زدم برای بچم؛بیشعورها به خاطر بار مالی نمیزدن تو ایران تا امسال

اگه من خبر داشتم حاضر بودم حتا طلای دستم رو بفروشم و بزنم تا بچه ام اینطور گرفتار نشه. با این همه ویروس ها و عفونت های جدید دلشون به بچه های ما نمیسوزه. پسرم خیلی اذیت شد. از امپول و سوزن خیلی میترسه. بس که آمپول زدن بهش هر پرستاری نزدیک تختش میشه میترسه و میزنه زیر گریه 

وای خیلی سخته. پسرم خیلی بیقراری میکنه. میگه دلم برای خونه تنگ شدهانشالله دخترت همیشه سلامت باشه. اگ ...

ممنون عزیزم. خیلی سخته میدونم. من خودم یه پسر کوچک هم خونه داشتم خیلی سخت بود. انشالله پسر گلت هم زود خوب میشه میگذره عزیزم 

نمیدونستم واکسن داره. به من چیزی نگفتن دخترم الان هشت سالشه پسرم چهار .دخترم از چند ماهگیش هر سال درگیر این مریضی میشه. خدا کنه امسال نگیره .واکسن فقط برای زیر شش ساله؟ به پسرم پس بزنم .

میشه برام دعا کنی حالم خوش نیست

حتما عزیزم

انشالله خدا به دلت نگاه کنه و دلت رو شاد کنه