2777
2789
عنوان

فردا جنسیت نی نیمو میفهمم

243 بازدید | 34 پست

فردا نوبت غربالگری دومه که جنسیتش هم قطعی میفهمم خوابم نمیبره هیجان ذوق استرس همه چی قاطی شده این ازمایش هم سالم رد بشه یه نفس راحت میکشم که دیگه سقطی در کار نیست 

میشه برام دعا کنید💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکمت بالاس یا پایین

شکم من بالای رو به پایینه ..یعنی چی 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
میشه شماهم برا من دعاکنی به زودی مامان بشم؟امیدوارم هرچی خوب ومصلحته برات پیش بیاد ان شاالله به خوشی ...

عزیزم بی دلیل نبوده که بیای اینجا و ب دلم بیفته بهت بگم نماز حضرت علی اصغر بخون دو رکعته مثل نماز صبح چهارده روز پشت هم بعدش هم روضشو بذار از ته دل بخواه ازشون نذر شیر یا اب هم یادت نره 

عزیزم بی دلیل نبوده که بیای اینجا و ب دلم بیفته بهت بگم نماز حضرت علی اصغر بخون دو رکعته مثل نماز صب ...

ای وای چقد یجوری شدم اومدم بهت بگم اگه یادت موند برا منم دعا کن که باردار بشم که این پیامتو دیدم 🥹