2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بخدااااچ وضعشهمنم از دیروز استرس دارمتهدیدم کرده😭😭

@مهررربانو    

نه از خواهرش ی بار شکایت کردیم ک درو قفل کرد این اقا هم جلسات دادگاه رو باهامون میومد ولی قاضی رای نداد گفت باید پرونده اونا تموم شه تا رای بدم

کلا با اونا چند بار دعوا و زد و خورد داشتیم چون دروقفل کردن دشمنیم

@مهررربانو نه از خواهرش ی بار شکایت کردیم ک درو قفل کرد این اقا هم جلسات دادگاه رو باهامون میومد ول ...

سلام مجدد

اونجا پاسخ دادم پرونده ی شما بررسی نشده قرار اناطه صادر شده تا پرونده ی اونا بررسی بشه و مشخص بشه که صاحب ملک چه کسی هست یا تصرف عدوانی و...مطرحه یا فروش مال غیر یا عدم انحصار وراثت و ... 

خدا کافی ست.
سلام مجدداونجا پاسخ دادم پرونده ی شما بررسی نشده قرار اناطه صادر شده تا پرونده ی اونا بررسی بشه و مش ...

اره میدونم 

فقط میخوام بدونم در صورتیکه این اقایی ک ب ما فروخته رای ب ضررش باشه ما باید چکار کنیم و چند سال طول میکشه؟

اره میدونم فقط میخوام بدونم در صورتیکه این اقایی ک ب ما فروخته رای ب ضررش باشه ما باید چکار کنیم و چ ...

رای به ضررش بوده که گفته میخواد با شما توافق کنه

بستگی داره اصلا ک دعوا چه چیزی بوده و چه رایی صادر شده

خدا کافی ست.
شما دادخواست های مناسب باید مطرح کنید اگر این امر باشه که کارشناسی باید نظر بده ثمن و غرامات شما چقد ...

پنج ساله پولمونو خورده در خونرو قفل کرده ازین ب بعدم باید پول وکیل بدیم 😭😭

2810