2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین با این شلوار چی بپوشم و چه رنگی قشنگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 33 پست
یکی که زیر پتوئه لایک کنه

ممنون از شماها 🌹

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

گرمه اخه پتو نمیذارم وگرنه لایک میکردم

🤧🥺خب پس برای شما هنوز هوا سرد نشده 😌

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی خوب توضیح دادی ولی اینجا که گفتی شلوار گل گلی و طرح دار پاها رو پر نشون میده ، من یه مشکل ...

آره ، ببین برای پاهای پرانتزی بهتره که شلوار و دامن طرح دار پوشیده نشه تا حد امکان ، کلا میگن که برای انتخاب دامن برای پاهای پرانتزی بهتره که  دامن ما  بلند ،تک رنگ یا مدلش ساده باشه ، پارچش شق و رق و خشک نباشه در عوض لباس روی دامنت رو تا شلوغ‌تر از دامنت انتخاب کن ، برای شلوار هم همین‌طور سعی کن ساده باشه طرحش حالا هر مدلی بوتکات ، بگ ، نیم بگ ، مام فیت و .... کلا ساده باشه (ولی اسکینی نپوش) لباس روش طرحش بیشتر و شلوغ تر باشه ، البته دل آدمه بعضی وقتها به چیزی مورد پسندت میشه دوست داری بخری هر چی عشقت کشید انجام بده ،  راستی برای پاهای پرانتزی سعی کن از کفش پاشنه‌بلند زیاد استفاده نکنی برای پاهای معمولی هم اذیت کنندس وای به حال پای پرانتزی که اذیت میشی بیشتر ولی خب مثلا وقتی رو یه سری لباس ها مجبوری بپوشی ، استفاده کن (  البته با توجه به سبک و مدل لباست سعی کن یه چیز شیک بپوشی)