2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین با این شلوار چی بپوشم و چه رنگی قشنگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 33 پست
چرا ولی خب مهمونی تو خونه من تو یخبندونم گرم نمیپوشم

همین دوتا تو عکس ترکیبشون قشنگه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت بلوز تیره یا رنگ متفاوت با شلوار قشنگتر نیست؟؟

همینم من دوست داشتم خیلی قشنگ بود تو تصویر 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مرسی عزیزم خودمم خوشم اومد ولی گفتم سری بعد با چی بپوشم نظر بپرسم

آبی کاربنی هم احتمالا قشنگ بشه با شلوارت

اتفاقا دارم آبی کاربنی امتحان میکنم حتما

❤️

در کل برای شلوار بوتکات یا دمپا گشاد میشه مانتو جلو باز یا جلو بسته یا مانتوی کتی استفاده کرد ، کت تک کوتاه هم میشه ( چرم هم قشنگ میشه) ، شومیزی که کوتاه باشه یا اینکه نصفش رو داخل شلوار بزاری با کمربند خوبی به عنوان اکسسوری یا با دستمال گردن، میتونی شومیز استین پفی هم بپوشی که از کمر تنگ بشه ، شومیزی که از مچ دست تنگ بشه هم به شلوار دمپا گشاد میاد ،پیراهن سفید دکمه دار مثل مال مردا هم قشنگه اینجا هم میشه دستمال گردن بست ، کت مدل سرخ پوستی هم زیباست ، در کل به خانم های چاقی که می خوان مانتو کوتاه با شلوار دمپا گشاد بپوشن، بهشون پیشنهاد میشه که چون شلوار دمپا توی مرکز توجهه بهتره  از رنگ سورمه ای و ذغالی یا مشکی استفاده کنن (که شما اندامت خوبه)  اگر میخوای با شلوار دمپا گشاد قدت بلند بشه از نوع دمپا گشاد فاق بلند بپوش تا به بلند دیده شدن قدت کمک کنه . به خانم های لاغری که قصد پوشیدن مانتو با شلوار دمپا گشاد رو دارن میگن که بهتره از رنگ های روشن برای انتخاب شلوار دمپا گشاد استفاده کنن . همچنین شلوار های طرح دار و گلگلی هم به پُر بودن پاها کمک می کنه . 

ست کردن مانتو کوتاه با شلوار دمپا گشاد برای دوستانی که فرم بدن گلابی شکل دارن خیلی شیک میشه ، و اینکه این استایل به شماها کمک می کنه تا توجه رو از قسمت برجسته و چاق بدنتون بردارید ، در ضمن این استایل برای افرادی که فرم بدنشان سیبی شکل هم هست مناسبه 

در انتخاب مانتو کوتاه هم دقت کن که خیلی تنگ نباشه که باعث بشه اندامت به لباس نخوره و بد دیده بشه لباست ، واسه این‌طور شلواری صندل نوک تیز کفش پاشنه بلند نوک تیز ، کتونی که جلوش پهن باشه و ... میشه پوشید

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

در کل برای شلوار بوتکات یا دمپا گشاد میشه مانتو جلو باز یا جلو بسته یا مانتوی کتی استفاده کرد ، کت ت ...

عزیزم خیلی خوب توضیح دادی ولی اینجا که گفتی شلوار گل گلی و طرح دار پاها رو پر نشون میده ، من یه مشکلی دارم اینکه پاهام یکم پرانتزیه با شلوار شلوغ زیاد تو چشم میشه پاهام فکر کنم 

2810