2777
2789
کیفیتش خیلی بهتره بود من جفتشون صفر گرفتم ولی اون کجا این کجا ...

ممنون

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه کلا علاقه رانندگیم صفر شده ولی شاید روزی دوباره همون ۲۰۶ گرفتم اصلا که این مدلهای جدید کیفیت هم ن ...

از من گیر بکسش صدا میده گاهی . .. این ی ذره رو مخمه

از شما اتوماته این مشکلو نداره؟

وای منم یبین من میتونم همه موتوریا رو‌کتک بزنم جدی میگم چون ببخشیدا دور از جون شوهر یه عده که موتور ...

😂😂😂😂واقعا

من دوسه سال پیش رانندگی میکردم خیلی کم

تا الان که ماشین نداشتیم ولی خسته شدم از اسنپ گرفتن و‌ مترو سوار شدن میخوام یکی بردارم

حالا میگم اتومات خوبیش اینه که تو‌این ترافیک وحشتناک درگیر کلاج دنده نیستم نه؟

♥️♥️

ببخشید عزیزم گیربکس ماشین شما صدا نمی‌ده وقتی دنده رو عوض می‌کنی ؟

نه عزیزم من تا حالا برام پیش نیومده

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
😂😂😂😂واقعامن دوسه سال پیش رانندگی میکردم خیلی کمتا الان که ماشین نداشتیم ولی خسته شدم از اسنپ گرف ...

اره بابا دقیقا اتومات بخر عشق کن🤣🤣🤣والا تو ایران یهو موتوری برعکس اتوبان میاد ادم تا کلاج بگیره و .. اتومات بگیر سریع ترمز🤣بعد اصلا چون دیگه دنده و کلاج نیست فکرت ازاد تره بیشتر حواست به دور و وره دیگه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اره بابا دقیقا اتومات بخر عشق کن🤣🤣🤣والا تو ایران یهو موتوری برعکس اتوبان میاد ادم تا کلاج بگیره و ...

اره والا

ایشالا زود دستم راه بیفته مامانم انقد دوس داره ببرم بگردونمش

♥️♥️

اره والاایشالا زود دستم راه بیفته مامانم انقد دوس داره ببرم بگردونمش

انشالله یک دونه صفر و پانوراما و خوش رکابش رو بخری ❤️باهاش سفرهای قشنگ قشنگ بری

هرچی آرزوی خوب مال تو