2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زونا گرفته

299 بازدید | 26 پست

مادرشوهرم  تنهازندگی میکنه  شوهرم الان برده دکتر گفت زونا گرفته منم نگفتم بیار خونمون  اخه منم میترسم حامله باشم چون پریودم عقب افتاده از طرفی کلا میترسم واگیر دار باشه منم شاغلم بنظرتون کار بدی کردم والا تازه عروسم یه سال ونیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

زونا واگیر دار نیس اونقد من مادربزرگم زونا گرفته بود رفتم یک هفته پیشش مراقبش باشم فقط رخت خواب و لباساش جدا باشه میخای براش پماد بزنیم با دستکش بزن یا بده شوهرت بزنه هیچی نمیشه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

دستت به ابله هاش بخوره شاید بگیری وگرنه واگیر دار نیست

و بیشتر از غصه و استرس شدید و حرص و جوش تو میان سالی به وجود میاد البته شنیدم اینو

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

عزیزم زونا واگیردار نیستسال پیش مادر جاریم گرفت بنده خدا داغون شد ایتقدر درد داشت😭😭😭دختر جاریمم ح ...

گرم ویروسه دیگه مثل ابله مرغونه مخصوصا هرکی تو بچگی ابله مرغون نگرفته باشه خیلی شدید میگیره و واگیرداره 

چطور به بیماری ویروسی میگین واگیردار نیست 

2810