2777
2789

هفته پیش تو یه مراسمی خواهر و زنداداشش منو پسندیدن

زنگ زدن قرار اشنایی گذاشتن

که از شانس خالشون فوت کرد

زتداداشش از مادرم اجازه گرفت همو ببینیم و اشنا شیم تا ۴۰ روز بگذره بیان

ما دیروز رفتیم کافه صحبت کردیم پسر اروم و مودبی بود

خودش گف خجالتیم و کم حرف ی مقدار صحبت کردیم اومدیم

شبش زنداداشش پیام داد نظرت چیه گفتم اقای خوبیه میتونم بیشتر اشنا شم اونم گفت دیدی زنگو پیام نداد بدون ها خجالتیه ولی اخه چقدر؟؟؟

(هردومون قبلا جدا شدیم)

از دیشب ک گفتم نظرم مثبته و میخوام بیشتر اشنا شم پسره نه زنگ زده نه پیام

رفتارش زشت نیس خیلی بهم برخورده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخیال نامزد من دو سه روز بعد جواب ازمایشمون برا اولین بار پیام داد😂 تازه اونم چند روز در میون

تا اومد خونمون و یخش اب شد

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بیخیال نامزد من دو سه روز بعد جواب ازمایشمون برا اولین بار پیام داد😂 تازه اونم چند روز در میونتا او ...

پس چطور اشنا شدین؟

اینم اونجا هی گفت حرفی ندارین گفتم چیزی به ذهنم نمیرسه گفت سوال داشتی تو پیامم خواستی بپرس

ولی خب باید اون پیام میداد

عزیزم الان نمیشه قضاوت کرد. بعضیا واقعا خونسردن، دیر عکس العمل نشون میدن.

راستی خواهر و زنداداشش میدونستن شما هم جدا شدید؟ منظورم اینه که دنبال کسی بودن که شرایطش مشابه آقا باشه یا براشون فرقی نداشته؟

یه سوال دیگه هم بپرسم دوست داشتید جواب بدید، معمولا تو محیطای جدید یا در ارتباط با آدمای جدید عنوان میکنید که یه تجربه قبلی داشتید یا چیزی نمیگید؟

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
پس چطور اشنا شدین؟اینم اونجا هی گفت حرفی ندارین گفتم چیزی به ذهنم نمیرسه گفت سوال داشتی تو پیامم خوا ...

بعدش تازه اشنا شدیم😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

عزیزم الان نمیشه قضاوت کرد. بعضیا واقعا خونسردن، دیر عکس العمل نشون میدن.راستی خواهر و زنداداشش میدو ...

بله اطلاع داشتن 

قبلا اشتباهم این بود همون اول بسم الله میگفتم

الان میذارم جلسه سوم اینا میگم