2777
2789
عنوان

از حسادت زیاد دارم زجر میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 44 پست
اولا فدای سرت ادما اونقد مهم نیستن بخای بخاطرشون اعصابتو خورد کنی سرت بکار خودت باشه و درست رو بخون ...

باهاشون خوبم  رفتار بدی اصلا نداشتم اصلاااااا 

ولی اون همیشه بهشون بس احترامی میکرد 

کاربری دست دو تا دوست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی همینجوری بی دلیل برگشت بهت گفت چندشی هیچکی ازت خوشش نمیاد؟

آره داشتم میرفتم تو کلاس نشدم دیدم این یهو با دوستش اومد بعد رفیقش بهم گفت این جای کیه گفتم جای کنه ولی الان میرم دیدم یهو گفت برو بیرون برو گمشو گفتم تو با منی ؟ گفتم آره

منم بهش گفتم حالا که اینجور شدم من همینجا میمونم یهو شروع کرد به این حرفا  منم جوابشو دادم 

بعد چند روز همون رفیقش یه همجنس باز عوضیه قیافش شبیه پسراست اومده همین الکی گیر داده بهم حس میکنم تقصیر همون دخترست 

کاربری دست دو تا دوست 

شانس اوردی ک این ادما سمی کنارت نبودن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
چه ارزشی داره اون به اصطلاح رهبری!!

میدونی اگر بیرون مدرسه بهش نگاه کنی نه تنها بی ارزشه باکه منفوره ولی وقتی تو گروه همسالان باشی واون باعث بشه توهیچ دوستی نداشته باشی تنها باشی واز قضا مثلا داخل خونه هم کسی زیاد باهات صمیمی نباشه خیلی بد میشه اون بچه تقریبا افسرده میشه

آره داشتم میرفتم تو کلاس نشدم دیدم این یهو با دوستش اومد بعد رفیقش بهم گفت این جای کیه گفتم جای کنه ...

اوه اگه اینجوریه خب پس خیلی افراد داغونی هستن همون بهتر ک دوست نشی باهاشون ولشون کن 

مگه من میتونم با چند نفر دعوا کنم ؟؟؟؟ خودش که یکی نیست هزار نفر دیگه هم میاره

طوری نی تو فقط بزن حتی اگه خوردی هم کم نیار .خدایی اینو باید ی جوری دهنشو سرویس کنی وگرنه ول کن نیس 

ای پانتورک! ای پانکورد! و ای پان لر! و در آخر ای تجزیه طلب ک دنبال دزدیدن اصالت بقیه ی قوم ها هستی و حتی سندی هم نداری !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین قوم های عزیز ایران هستی !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین افرادی ک آیین و اعتقادات متفاوتی دارن هستی! برو دنبال پدر واقعیت بگرد ای بی وجود بی وطن👋
2810