2777
2789
عنوان

از حسادت زیاد دارم زجر میکشم

864 بازدید | 44 پست

ماجرا از اینجا شروع شد که از روز اولی که وارد کلاس شدم یکی از دخترا بهم گیر داد با دوستاش همش بهم میخندیدن 

و سوژم میکردن  یه روز تو کلاس نشسته بودم همون دختره از مدرسه اخراجش کرده بودن یهو اومد تو کلاس شروع کرد به دعوا کردن منم جوابشو دادم اون به من گفت تو خیلی چندش آور و حال بهم زنی اینقدر چندشی که حتی کسی باهات حاضر نمیشه دوست بشه حتی همه دخترای کلاس از تو بدشون میاد راستشو هم می‌گفت  رفتم تو حیاط دیدم تو حیاط تو یه اکیپ بزرگ نشسته منم رفتم پیش یه دختری نشستم دیدم یهو بلند شد رفت  من سر به زیرم آرومم سعی میکنم درس بخونم که اونا فک کنن باهوشم 

ولی اون تنبل پسر باز بد دهن  

چند بار خواستم برم با چند تا از دخترا دوست بشم ولی اونا منو از اکیپشون انداختن بیرون دیدم که چه جوری قربونش صدقه همون دختره میرفتن ولی با من که اینقدر خوب بودم باهاشون بد بودن  چند روز پیش تولد همون دختره شد و دیدم که چه جوری میزش پر گل و کیک بود و منی که هفت هشت ساله کسی برام تولد نگرفته و هیچوقت رفیق صمیمی نداشتم 

کاربری دست دو تا دوست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری حسادت کنی چند سالته؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

هی .ای کاش تو مدرسه ما بودی .

ابجی سعی کن هر وقت چیزی گف همیشه جوابشو بدی .لطفا اگه دعوا فیزیکی هم شد موردی نداره فقط نزار بهت زور گفته شه .

ای پانتورک! ای پانکورد! و ای پان لر! و در آخر ای تجزیه طلب ک دنبال دزدیدن اصالت بقیه ی قوم ها هستی و حتی سندی هم نداری !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین قوم های عزیز ایران هستی !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین افرادی ک آیین و اعتقادات متفاوتی دارن هستی! برو دنبال پدر واقعیت بگرد ای بی وجود بی وطن👋

عزیزم به این چیزا فکر نکن کسی که پیش مردم عزیزه پیش خدا زیاد عزیز نیست و کسی پیش مردم عزیز نیست پیش خدا قطعا عزیز هست درس رو بخون و خودتو ب ی جای خوب برسون و خودتو دوس داشته باش خدا جبزان میکنه وقتی خانم دکتر شدی همچین خواستگار برات ردیف بشه که همه از حسادت منفجر بشن

هی .ای کاش تو مدرسه ما بودی .ابجی سعی کن هر وقت چیزی گف همیشه جوابشو بدی .لطفا اگه دعوا فیزیکی هم شد ...

مگه من میتونم با چند نفر دعوا کنم ؟؟؟؟ 

خودش که یکی نیست هزار نفر دیگه هم میاره

کاربری دست دو تا دوست 
2810