2777
2789
عنوان

از حسادت زیاد دارم زجر میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بیشتر توضیح بدی

بیبن ی سری ویژگی ها هستن که فرد تبدیل به رهبر یک گروه بشه مثل اینکه لباس خاص بپوشه ارایش خاص یا حرفهای خاص بزنه اینجور از نظربقیه خفن تر نشون داده میشه به نظرم سعی کن بزرگتر از سنت رفتار کنی مثلا سعی کن ی جوری با همون دختر ه دوس بشو وکم کم جاشوبگیر

بیبن ی سری ویژگی ها هستن که فرد تبدیل به رهبر یک گروه بشه مثل اینکه لباس خاص بپوشه ارایش خاص یا حرفه ...

نمیشه اون هیچ گوهی نداره اگه یه روزی باهاش دوست بشم شاید جسدشو از پشت مدرسه پیدا کنن

کاربری دست دو تا دوست 

برادرزاده منم ی دختر چادری و خیلی مودب و خانومی هست تازه رفته دانشگاه حس کردم با اونم کسی رفیق نمیشه. متاسفانه برای جوونای امروزی الگوها و ارزش ها عوض شده هرکی عوضی نباشه دیده نمیشه. مهم اینه جوری زندگی کنی که خدا ازت راضی باشه نه بنده خدا هرچند خیلی سخته. فقط تو زندگیت تلاش کن اونقدری که موفق ترین باشی و یک روزی آدم های دوزاری حسرتت رو بخورن

طبیعیه اون دختر ویژگی رهبر ولیدر داره تو باید سعی کنی این ویژگی ها درخودت قوی کنی

😂😂😂

کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در ایینه میبینم.                                                                                .                                                                          ممکن است خودخواهی به نظر برسد، اما وقتی برای زنده ماندن می‌جنگی، سخت است دلسوز و مهربان باشی.
حالا کجاشو دیدی اینا شوهر هم کنن عاقبت ب خیر میشن..یه شوهر خوب و سربه زیر و پولدار نصیب شون میشه😀

هر چی دیدم میگفتم سرش میاد ولی همش انگار من دارم بدبختی میکشم نه اون 

کاربری دست دو تا دوست 

ببین مدرسه اینجوریه که هرچی داغون تر باشی بیشتر دوست دارن و دوست های بیشتری داری 

هرچی اروم و مودب و درس خون باشی تنها تری 

ولی اهمیت نده بهشون سرت رو به درست گرم کن نادیده بگیرشون

نمیشه اون هیچ گوهی نداره اگه یه روزی باهاش دوست بشم شاید جسدشو از پشت مدرسه پیدا کنن

اون سعی میکنه چیزی که نیست به بقیه نشون بده گلم مثلا الکی میاد میگه وای دیروز با دوست پسرم ی پارتی رفتیم بعد ی پسره عاشقم شد بعد دوست پسرم باهاش دعوا گرفت این حرفها تو سن شماها خیلی جدابیت داره 

من یادم میاد وقتی دبیزستانی بودم فکر میکردم رمان ازدواج اجباری راسته ولی الان میگم چقدر فیکه

بیبن ی سری ویژگی ها هستن که فرد تبدیل به رهبر یک گروه بشه مثل اینکه لباس خاص بپوشه ارایش خاص یا حرفه ...

چه سطحی فکر میکنی این خانوم ی آدم ارزشمنده که درست تربیت شده و درست فکر میکنه و نمیتونه مثل اونا رفتار کنه

اولا فدای سرت ادما اونقد مهم نیستن بخای بخاطرشون اعصابتو خورد کنی سرت بکار خودت باشه و درست رو بخون تحویلشون نگیر اما چرا باهات همچین رفتاری دارن بی دلیل ک نمیشه کاری کردی رفتار خاصی داری؟

طبیعیه اون دختر ویژگی رهبر ولیدر داره تو باید سعی کنی این ویژگی ها درخودت قوی کنی

رهبر و لیدر ؟ 

انکار مدرسه نرفتی ها 

تو مدرسه جو اینجوریه که هرچی درب و داغون باشی هرچقدر پسر باز و بی ادب و پرو باشی بقیه بیشتر دورت جمع میشن ربطی به لیدر و این چیزا نداره

2810