2777
2789
عنوان

سن بارداری

135 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

من اولین روزه آخرین پریودم ۲۱ مهر بود 

الان نزدیک ۲ ساله که طبیعی پیشگیری میکنیم همسرمم کلا شاید اندازه ی انگشتای دست شده که گاهی از دستش در بره و من سریع قرص می‌خوردم

۷ ام این ماهم این مشکل پیش اومد و یه مقدار خیلی کم خیلی کم داخل ریخته شد قرص خوردم 

ولی الان ۴ روز میشه که عقب انداختم امروز بیبی چک گرفتم ولی متاسفانه کلا بیبی چکه خراب بود و حتی خط c هم نشون نمی‌داد 

میخاستم ببینم اگه  باردار باشم هفته چندمه بارداریمه؟؟

و اینکه الان میتونم با زعفرون سقط کنم؟

یا باید به همسرم بگم قرص بگیره واسم

چون سابقه بارداری ندارم هیچ تصوری از اینکه تو این شرایط چیکار کنم ندارم 

به خاطر قرص ها پریودت بهم ریخته 

فردا صبح دوباره بی بی چک بزن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خاطر قرص ها پریودت بهم ریخته فردا صبح دوباره بی بی چک بزن

اگه باردار باشم هفته ی چهارمم میشه در واقع درسته عزیزم؟

بله احتمال همه چیز هست ایشالا که اینطوری چون واقعا دلم نمیاد سقط بکنم خودم می‌دونم خیلی اذیت میشم ولی شرایطه دیگه

اگه باشه سرخورد میتونم زعفرون و اینا بخورم ؟

یا حتما زیر نظر پزشک باید باشم

اگه باردار باشم هفته ی چهارمم میشه در واقع درسته عزیزم؟بله احتمال همه چیز هست ایشالا که اینطوری چون ...

اره توی پنج هفته ای 

البته که تقریبا مطمئنم حامله نیستی 

با زعفرون هم هیچ بچه ای نمیمیره 

فقط ممکنه آسیب ببینه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

قرص اورژانسی خودت باعث میشه پریود آدم به هم بریرهولی اگر اینقدر بچه نمیخوای که حاضری درد سقط رو بکشی ...

درس عبرت شد واسم واقعا 

ایشالا که نباشه

من خودمم دلم نمیاد 

اگر باردار باشی هفته پنجم هستی و جنین به محضی که تشکیل شد سقط کردنش حرامه و گناهان شاالله هر چی خیره ...

انشالله هر چی خیره 

مرسی عزیزم 

فردا صبم تست میزنم باز