2777
2789
عنوان

به استادم گفتم (کتاب خونا بیان 😲😲) بیایین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 21 پست
معازه خودکشی راجب چیه

یه مغازه است که به مردم لوازم خودکشی میفروشه تو شهری که مزدم فقط اخبار بد میشنون و هیچ چیز خوبی وحود نداره

حالا تو این خانواده افسرده که یه پسر بچه شاد متولد میشه که نیمه پر لیوان رو میبینه و کسایی که میان برا خودکشی وسیله بخرن رو شاد میکنه تا خودکشی نکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرباز کوچک امام رو من خیلی دوست داشتم 

با این که به شدت طولانی بود ولی برام جذابیت داشت

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

کتاب دختری با روسری آبی هم همینطور دوسششش دارممم

فکر کنم از وقتی ابتدایی بودم چندین بار خوندمش

در مورد زندگینامه شهید نسرین افضل عه خیلی دوستداشتنی و قشنگ بود

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

وای نخوندمش نویسنده اش کیه

فاطمه دوست کامی و خودش هم توی نوشتن دست داشت اگه اشتباه نکنم

کتاب زیر تیغ هم قشنگ بود 

درمورد شهید محسن حججی هستش 

خیلی دوست داشتم یک صفحه در میون عکس بود خوندنش جذابه😂😭