2777
2789
همین که صد جا میرن خاستگاری و نه می‌شنون از دورانی که به بلوغ نرسیدن تا آخر عمرشون پی دختران (یه پرو ...

نه منظورم اینه که،بادیدن این تاپیکا حس ارزشمندی بهشون دست میده...خودشونو میگیرن...فکر میکنن همه ی دخترا در آرزوی رسیدن بهشون هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه منظورم اینه که،بادیدن این تاپیکا حس ارزشمندی بهشون دست میده...خودشونو میگیرن...فکر میکنن همه ی دخ ...

حالا منم منظورم اقایون درست حسابی بود نه مرداو پسرای بیکار نی نی سایتی😊😂

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
حالا منم منظورم اقایون درست حسابی بود نه مرداو پسرای بیکار نی نی سایتی😊😂

حرفایی که میزنیم از سر شوخیه

انشاالله بخت همه ی پسر،دخترا باز بشه.....الهی همشون سفیدبخت بشنوطعم شیرین زندگی رو بچشن.

دوتاش😂من خوشگلم سر ترم هستم😂نامزدم خودش علنا اعلام کرد نمیدونه چطور منو از دست این فامیل بیرون کشی ...

دیدی درست گفتم خوشگل و سر بودی😁

تو ازدواج های سنتی مخصوصا وقتی که مادر دنبال دختر واسه پسرش میگرده ، اونم تو یه نگاه و اولین بار که دختر می‌بینند ،دنبال دختر شاه پریون اند 

بهم بگو حسم درسته یا غلط؟ 

حس میکنم تو ازدواج سنتی ،دختر همیشه سرتره و انگاری ضرر می‌کنه .؟ 

البته به شرطی که مادرشوهر سخت پسند نباشه 

برعکسه ،به نفع دخترِ 

دیدی درست گفتم خوشگل و سر بودی😁تو ازدواج های سنتی مخصوصا وقتی که مادر دنبال دختر واسه پسرش میگرده ، ...

البته می‌دونم هرچی قسمت باشه ،همونه 👌

حالا یه تفسیر از خودم درآوردم تا بهم بگی چند درصد حسم درسته؟!.

دیدی درست گفتم خوشگل و سر بودی😁تو ازدواج های سنتی مخصوصا وقتی که مادر دنبال دختر واسه پسرش میگرده ، ...

دقیقا مادر نامزد من خیلیییی سخت پسنده

ب حدی ک نامزدم میگه من پنج ساله زن میخواستم و مامانم پیدا نکرد کیسی وقتی زنگ زد بهمم من جدیش نگرفتم تا خواهرم زنگ زد😂

الانم همه ب روم میارن تو ازینا سر تری ولی خب

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

چقدر اختلاف سنی دارید؟ از لحاظ مالی ۲خانواده ،هم سطح اید؟

اختلاف سنیمون ک زیاااااده ولی تو قیافمون مشخص نیست من سنم بیشتر میخوره اونم کمتر😂

12 ساله

اره هم سطحیم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

تو دیوار 😂😂

بچه ها لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنیدد:) 

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون