2777
2789
دیدی درست گفتم خوشگل و سر بودی😁تو ازدواج های سنتی مخصوصا وقتی که مادر دنبال دختر واسه پسرش میگرده ، ...

من ازدواجم سنتی بود

شوهرم چشم سبز و خیلی خیلی خوشگل و قد بلند تحصیلکرده و شغل دولتی خوب...

منم قد بلند ولاغر و خوشتیپ بودم دانشجو و اهل مطالعه و شعر ونقاشی

بنظرت سرتر بودم؟ فکر نکنم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ازدواجم سنتی بودشوهرم چشم سبز و خیلی خیلی خوشگل و قد بلند تحصیلکرده و شغل دولتی خوب...منم قد بلند ...

الهی خوش بخت شید.

به نظر من سر بودن به اخلاق و مسیولیت پذیری هست که اونم تو نگاه اول قابل تشخیص نیست.

وگرنه زیبایی ظاهر کار خداست، زیبا بودن هنر نیست که بخواد معیار برتری باشه.

یکی از آشناهامون مادرش دنبال دختر خوشگل میگشت،یعنی اون عروس پوستی ازشون کند که...

الهی خوش بخت شید.به نظر من سر بودن به اخلاق و مسیولیت پذیری هست که اونم تو نگاه اول قابل تشخیص نیست. ...

بله صددر صد اخلاق و معرفت حرف اول رو میزنه معمولا کسانیکه صرفا دنبال زیبایی هستن بدجور شکست میخورن همسر من خیلی زیباست ولی چیزی که من رو هرروز بیشتر عاشقش میکنه مسئولیت پذیری شدید و پایبندی و وفاداریش هست که بعد از ۱۵ سال بهم کاملا ثابت شده 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من ازدواجم سنتی بودشوهرم چشم سبز و خیلی خیلی خوشگل و قد بلند تحصیلکرده و شغل دولتی خوب...منم قد بلند ...

مادرشوهر شما شاید آدم منطقی و عاقل هست یا شما ویژگی های داشتی که براشون ملاک و معیار بوده 

طریقه آشنایی اونها با خانواده شما چگونه بوده؟

مادرشوهر شما شاید آدم منطقی و عاقل هست یا شما ویژگی های داشتی که براشون ملاک و معیار بوده طریقه آشنا ...

مادرشوهرم زیاد تو انتخاب بچه هاش تاثیری نداشت بعد از ما هم برادرشوهرم خودش یکی از دخترای فامیلشون رو خودش انتخاب کرد و ازدواج کرد 

مارو برادر زنداداشم که دوست شوهرم بود به هم معرفی کرد ازدواجمون کاملا سنتی بود 

اینم بگم اولش خیلی اختلاف داشتیم اما الان هرروز بیشتر عاشق هم میشیم دیگه بدون هم نفس هم نمیکشیم😅