2777
2789
عنوان

از وقتی دخترم دنیا اومده از شبها متنفرم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 49 پست
دخترت رو بذار تو گهواره تا گریه کرد ی تکونش بدی میخابه

تا ی ماه ویش تقریبا بهتر بود الان ی ماه برمیگرده تو‌گهواره روزمین هرجا میخوابه بر میگرده ب شکم‌توخواب حرکت میمنه بدیار میشه جیغ میکشه 

برا همین بغل ک‌هست نمیشه تکون‌بخوره‌چندساعت‌خوبمیخوابه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب قطعا مشگلی داره عزیزم. بچه که بی دلیل گریه نمیکنه.  بهتره. ببینی مشگلش چیه. و این که دخترت دیگه داره بزرگ میشه. وقته بهش یاد بدی.  خودش بخوابه و پسرتم به این مدل خوابوندن عادت نده. و.   در اخر این که. درکت میکنم ادم بعضی وقتا به شدت از بچه داری خسته میشه.  

باضی شباش واقعا سخت میشه خیلی سختتتتت

دختر بزرگ‌من ۶ ماه رو پا شب ها خوابید من رو کاناپه دونفره میخوابیدم خواب که چه عرض کنم 

پدرم دراورد 

امسال دانشجو هست 

اینها میگذره هر چند خیییلی سخت

فعلا امضا ندارم
این تاپیکارو میخونم بیشتر از بچه دار شدن وحشت میکنم

مادر بودن سخت ترین و دشوارترین و پرچالش ترین چیز تو دنیاس اما حسی داره که با هیچ چیز قابل مقایسه نیست اوایل چند سال سخته بزرگتر بشه اذیتش کمتر میشه

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
حق داری واقعا ..همسرت نیست کمکت کنه؟

دیشب نبود ی اخلاق مضخرفی دارم نیمتونم بچم ب کسی بدم نگه داره یعنی تا وقتی ندونم نخوابیده و‌ارامش نداره خوابم‌نمیبره اصلا 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

منم از شب ها میترسیدم. شب که میشد استرس داشتم. ببین اگه وزنش خوبه کم کم شیر شب رو قطع کن. خوابش بهتر میشه. ببرش جاهایی که بازی بکنه و بچه های هم سن و سالش باشن. خسته میشه و شب بهتر میخوابه. قبل خواب هم خوب سیرش کن و آب هم بده بهش. شرایط خوابیدنش رو هم عوض کن. اصلا توی بغل نگیر. چند شب اول گریه میکنه ولی بعد عادت میکنه و کارت آسونتر میشه.

کولیک داره که نمیخوابه؟

ن سرما خورده بود بیمارستان بستری شد اونجا بخاطر سرم و‌انژیوکت خیلی بیتابی میکرد کلا۵روز بغلم بود اصلا نمیشد بذارمش روتخت دیگ‌امگار عادت کرد خونه خیلی بدتر شده

دکتر بردمش میگه چون‌خوب‌نشده سرما و‌ویروسش بیتاب

پسرمن چندشب اول ک دنیا اومده بودخوب بود ولی بعدش نمیخوابید میدونم چی میگی خیلی سخته داشتم ازبیخوابی میمردم بعد حدود ده روزش ک بود یه شب خیلی گریه کرد منم قنداقش کردم وپستونک بهش دادم ازون روز دیگه این بچه قشنگ میخوابید فقط واسه شیربیدارمیشد شیرشو ک میدادم میخوابید هم شیرخودمو میدادم هم شیرخشک شبا شیرخشکش ک میدادم سیرمیشد کامل و راحت میخوابید بعدنا ک بزرگتر شد تو تاب میخوابید هربچه ای یه قلقی داره تاب براش بگیر ازینا ک پشتش حالت خوابیده میشه 

حق داری نابود میشه آدم از بی خوابی

الان‌خونهذمادرشوهرم‌بودیم ساعت۷دراز کشیده بودم باگوشیم نفهمیدم چی شد خوابم برده بود دیگ سرحالم😂😂😂

فک‌کن‌باز صب زود میرم‌دانشگاه😣

دیشب نبود ی اخلاق مضخرفی دارم نیمتونم بچم ب کسی بدم نگه داره یعنی تا وقتی ندونم نخوابیده و‌ارامش ندا ...

نکو اینطوری به خودت ..اما اینجوری هم خوب نیست سعی کن از همسرت و خانواده ات کمک بگیری که بتونی استراحت کنی 

2810