2777
2789
عنوان

خسته شدم از مادرشوهرم راهکار بدین خانمای موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکه صحبت های معمولیه بزار خوش باشن بعضی مادرا خیلی وابستن مادر منم یهو استرس میفته به جونش تا شماره ...

زمانی ک به طور مکرر و پیوسته این اتفاق بیفته ادم کلافه میشه تحمل کردن کار یک هفته دو هفته ست 

زمانی ک به طور مکرر و پیوسته این اتفاق بیفته ادم کلافه میشه تحمل کردن کار یک هفته دو هفته ست

الان صحبت کردم میگه مادرم وابسته ست بهم ولی من نه

‌اینکه بگم الان بودیم جنگل یا بازار یا داریم خونه فیلم میبینیم و… چه مشکلی ایجاد میکنه؟؟ مادره بفهمه خوشم خوشحال میشه

دیگه حرفی برای جواب نداشتم!!

الان صحبت کردم میگه مادرم وابسته ست بهم ولی من نه‌اینکه بگم الان بودیم جنگل یا بازار یا داریم خونه ف ...

باور کن دست خودش نیست بایدمادر باشی تا درک کنی درسته کلافه میشی ولی کمی صبور باش کم کم وابسنگیش کمترمیشع

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
الان صحبت کردم میگه مادرم وابسته ست بهم ولی من نه‌اینکه بگم الان بودیم جنگل یا بازار یا داریم خونه ف ...

اسی شوهرت باید درک کنه شما ارامش و سکوت در خونه میخوای نه اینکه صحبت های گزارش مانند ایشون و مادرش در فضای خونه تون بپیچه

بهشون میگفتی این‌موارد میشه در پیامک هم ذکر کرد 

یکم سردرد و شلوغی محل کار بهونه کن ک مثلا سکوت و ارامش نیاز داری 

۹-۱۰ماهه

کم کم از سرش میفته

شوهرمنم اینجور بود نه به این شدت ولی الان هفته ایی دوباره زنگ زدنش

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.