2777
2789
عنوان

نزدیک زایمانمه پول نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 86 پست
به تو چهالان اومد به تو گفت پول بده؟؟؟؟بچه برو سر درس و مشقت

حرفو انداختیم صاحبش گرفت😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی دوست داری بگو عزیز

من حرفمو زدم سعیم کردم محترمانه بگم ایشالا شمام کارتون درست میشه همه چی حل میشه 🤍

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

اه اه از لحنت معلومه هم بچه ای هم بی ادبببخشید که الان اومد به تو گفت بهم پول بده و ببخشید که قبل اق ...

تربیت درست پول میخواد عزیزم

استارتر بی پول نیست خب طلا داره بفروشه منظورم به استارتر نیست

ولی اینکه تو شرایط صفر بچه دار بشی به امید تربیت واقعا خودخواهیه!

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
کار آزاد تا چند سال اول وضعیتش همینه. هرچی درمیاری باید خرج خود کار بشه. بعدش خوب میشه

موقعی که‌کار خودش داشت ،در کنارش مغازه میزد هر وقت به سود رسید انوقت  از کار قبلیش استعفا میداد 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
ممنون که نظرات پربارتونو به اشتراک گذاشتید و تک تک مشکلاتو حل کردید

مثلا شما مشکلو حل کردی الان🤔

با ترحم و دلداری الکی چیزی درست نمیشه

حداقل تلنگری باشه واسه بقیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
عزیزم یکی از دوستام وقتی که در حال خونه ساختن بودن حامله شد ،وقتی خونه تو اوج خرج بود زودتر از تایم ...

آره بابا... همیشه که در رو یه پاشنه نمیچرخه.. من ۱۲ سال پیش مستاجر بودم تو یه ۴۸ متری که رنگ نور را نمیدیدم.. یه آپارتمان سر کوچمون داشتن میساختن انقد شیک بود آرزوم بود میرفتم اونجا مستاجری.. خدا خواست بعد از پنج سال همون آپارتمان شیک را خریدیم..اسی اینا را برات تعریف کردم بدونی روزگار همیشه اینجوری نمیمونه..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انشاالله مشکلاتت حل میشه 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

حالا خوبه اسی شماره حساب نداده بهتون همتون ریختید سرش به خودتون بیاید یه درد و دل ساده ست همه ی آدما یه روزی یه جا گیر میکنن زندگی بالا پایین داره کاش مراقب حرف زدناتون باشید الان بارداره به عقب که نمیتونه برگرده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

چجوری زندگیتون بد نبود بعد الان یه ذره سرمایه ندارین یخچالتون خالیه

درکش سخت نیست عزیزم 

ما وضعمون خوبه شکر خدا

ولی اگه چندماه پدر مادرم سرکار نرن و حقوق نگیرن نمی‌تونیم زندگی رو بگذرونیم

کسی سرمایه خاصی نمی‌ذاره روی کارت بانکیش 

یا ماشین میخره یا خونه یا طلا 

یخچال هم با همون حقوق پر می‌کنه که اگه نباشه تهش سه چهار ماه نه یکسال بتونه از پس اندازش استفاده کنه بعدش کارش میرسه به فروش طلا و ماشین و...

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
موقعی که‌کار خودش داشت ،در کنارش مغازه میزد هر وقت به سود رسید انوقت از کار قبلیش استعفا میداد

مشکل این جاست که چند سال اول مغازه داری باید صبح تا شب سرکار باشی که مغازه به بازدهی برسه. اولشم پولی نداری نمیتونی شاگرد بگیری. کلا همه وقت و سرمایه‌تو تا چند سال میگیره.

مثلا شما مشکلو حل کردی الان🤔با ترحم و دلداری الکی چیزی درست نمیشهحداقل تلنگری باشه واسه بقیه

شما تلنگراتو نگه دار برا زندگی خودت

من مشکل حل نکردم درست اما دلشم نشکستم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40