2777
2789
عنوان

نزدیک زایمانمه پول نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 86 پست

عزیزم فعلا طلا رو بفروش به امید خدا وضعتون بهتر میشه دو برابر اون طلا رو می خری 🤍 

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون که با برنامه ریزی و پس انداز بچه دار میشین🚶🏻‍♀️

به تو چه

الان اومد به تو گفت پول بده؟؟؟؟

بچه برو سر درس و مشقت

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
کاش ننه بابای تو هم با این وضع تربیت کردنشون تولید مثل نمیکردن

حقیقت تلخه

منم بی احترامی نکردم

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

اسی به نظرات چرت پرت یه سری بیشعور و بی درک و فهم فکر نکنایشالا همه چی درست میشه فعلا همون طلا رو بف ...

اکثراً هم مجردن ،فکر میکنن پدر مادر خدا هستند ،نمی دونم نسل ما چرا یقه پدر مادرشونو نگرفتن چرا مارو بدنیا آوردید ،والله احترام شون هم که همیشه داشتیم ،نسل الان از روزی که بدنیا اومدن همه چی میخوان ،نسلی که حتی سختشون هست دو خط مشق بنویسن ،داشتیم تو تاپیک ها که خانومه همه چی فراهم کرده بود بعد دخترش میگفت نهم بیشتر درس نمیخونم ،اینم نتیجه امکانات زیاد ،وقتی همه چیز برا بچه فراهم باشه برا چی تلاش کنه دوتا بدبخت مثل پدر مادر داشته باشن که خودشونو فدا کنن

اره مجبورم شوهرم بیچاره خیلی تلاش میکنه ولی دیگه چیکار کنه خجالتم میکشه بگه طلا بفروش

بفروش طلا برای همین موقع هاست 

توکل به خدا عزیزم ایشالا اینقدر وضعت خوب بشه دست بقیه رو هم بگیری

زندگی همیشه یه جور نمی چرخه 

هممون اینجور روزای سختی رو داشتیم توی زندگی ولی میگذره به لطف خدا

به سلامتی و دل خوش فارغ بشی عزیزم

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
عزیزم هر انسانی روزی مشخصی نزد خدا داره حالا بستگی داره چه روزی داشته باشه همه یکسان نیستند فقط میتو ...

دوست عزیز،الان شرایط استارتر بحرانیه

شما که معتقد به روزی و اینا دارید ،شاید شما وسیله ای باشید برای رسیدن این روزی به استارتر.

خب یه کمک درست درمون کنید که این بنده خدا هم تو این شرایط بارداری استرس و مشکلش حل بشه