2777
2789
عنوان

نزدیک زایمانمه پول نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 86 پست
کاش اینام قبل تولیدمثل فکر میکردن! الان بیا بگم آخییی عزیزم چی میشه؟

اه اه 

از لحنت معلومه هم بچه ای هم بی ادب

ببخشید که الان اومد به تو گفت بهم پول بده و ببخشید که قبل اقدام نیومد از شما اجازه بگیره

مهم اینه پدر مادر بتونن بچه درست تربیتت کنن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اسی طلاتو بفروش انشالله کارتونم درست میشه باز خوبه طلا داری روزای سخت برا همه هست اینجا هم به حرف بچه مچه های بی فکر گوش نده اونا درکی از این موضوع ندارن خودتو ناراحت نکن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زخم زبون نزن زمین گرده الان بارداره چیکار کنه؟

معمولا کسایی که تین مدل نظرات رو‌میدن مجردن و هیچ درکی از زندگی متاهلی ندارن

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

ان‌شا‌ءالله قدمش مبارک باشه و براتون نامدار باشه.

به نظرم طلا بفروشید، بعدا توی یک زمان مناسب میخرید و جایگزین میشه، بهتر از قرض گرفتن هست.

اینطوری هم خودتون و هم  همسرتون آرامش خاطر بیشتری دارید.

اه اه از لحنت معلومه هم بچه ای هم بی ادبببخشید که الان اومد به تو گفت بهم پول بده و ببخشید که قبل اق ...

دقیقا 

حالا انگار پدر و مادر این خیلی پولدارن ولی چ‌ فایده  وقت واسه تربیتش نزاشتن

عادت کردم واسه این حرفها

دلخور نشو اینجا بگی پولدارم میگن خفه شو الکی پز میدی بگی گشنه مه بازم میگن خفه شو پول نداری بمیر اهمیت نده سایت پر شده از بچه های ۱۰ تا ۱۵ سال اما من میدونم روز سخت برا همه هست همیشه که گل و بلبل نیست اما مطمئنم موقته انشالله کارتون درست میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀