2777
2789
عنوان

نزدیک زایمانمه پول نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یکی از دوستام وقتی که در حال خونه ساختن بودن حامله شد ،وقتی خونه تو اوج خرج بود زودتر از تایم زایمان،زایمان کرد،موقع ترخیص عملا پولی نداشت که به بیمارستان بده،النگو مجردیشو فروخت از بیمارستان ترخیص شد،الان دوتا بچه داره و بهترین شرایط زندگی

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

ممنون که با برنامه ریزی و پس انداز بچه دار میشین🚶🏻‍♀️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

گلم می‌دونم خواستی اینجا دردودل کنی ولی الان آنقدر حرف های نامربوط میزنن بدتر حالت بد میشه ، بلاخره کار شوهرت تازه شروع شده ان شاالله با اومدن نی نی همه چی خوب میشه ، اگر شوهرت نتونست کاری کنه خودش میگه بیا طلا بفروش ، بذار خودش تلاششو کنه

اه اه از لحنت معلومه هم بچه ای هم بی ادبببخشید که الان اومد به تو گفت بهم پول بده و ببخشید که قبل اق ...

من در مقابل استارتر جبهه نمیگیرم چون گفت شرایطش قبلا اوکی بوده 

ولی نمیشه بچه گرسنه مودب تربیت کرد و خوشحال بود که فقط تربیت داره 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
من در مقابل استارتر جبهه نمیگیرم چون گفت شرایطش قبلا اوکی بوده ولی نمیشه بچه گرسنه مودب تربیت کرد و ...

کنایه زدم به اون خانوم

تربیت مهم تراز خرجه زایمان و بعده

نگفتم خرج کلا مهم نیست

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
یه گروه تو این سایت هستن که میگن بچه روزی شو با خودش میارهبیان الان نظرات مزخرفشونو بگن

عزیزم هر انسانی روزی مشخصی نزد خدا داره 

حالا بستگی داره چه روزی داشته باشه 

همه یکسان نیستند 

فقط میتونیم دعا کنیم بگیم ان شاء الله قدمش پر خیر و برکت باشه و خوش روزی 

هممون تو زندگی دیدیم بعضی از بچه ها واقعا تولدشون پر خیر و برکته و خوش روزی اند

اللهم عجل لولیک الفرج
اه اه از لحنت معلومه هم بچه ای هم بی ادبببخشید که الان اومد به تو گفت بهم پول بده و ببخشید که قبل اق ...

هم سنم خوبه هم همیشه با احترام صحبت کردم

ولی بچه خرج داره اونم زیاد متاسفانه

یعنی چی بچه روزیشو میاره؟ 

منم قرار نیست کاری کنم ولی بچه گناه داره علاوه بر مهر و محبت نیاز های اساسی داره.. عقده ای میشه.. همین بچه فردا پس فردا برنمیگرده به اسی بگه چرا منو دنیا اوردید؟ اونوقت دلش بیشتر نمیشکنه؟ 

اگر چیزی گفتم واسه همین بود اسی شرمنده اگه ناراحت شدی

الانم راهش فقط و فقط کار بیشتره

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون