2777
2789
عنوان

اعتقاد به دعا نویس دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 26 پست
هی نمیدونم اگر بدونم خوبه میگیرم

اگه دادی هیچ اتفاقی نیوفتاد بیشتر میسوزی من ده تا دعا نویس رفتم واس کنجکاوی هیچ کدوم نرخ تعیین نکردن هر کی هر چی میخواست میداد،یکی شون انجام شد ولی هنوزم فکر میکنم ربطی به دعا نداشت خودش انجام شد

اگه دادی هیچ اتفاقی نیوفتاد بیشتر میسوزی من ده تا دعا نویس رفتم واس کنجکاوی هیچ کدوم نرخ تعیین نکردن ...

این یکی خیلی خوبه 

کاربری دست دو نفره منو خواهر بزرگ ترم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارع واقعیت داره من خودم موکل داشتم انحام میدادم ولی نکن اذیت میکنه بشی من خودم اذیت شدم خیلی وقته  اذیت میشدم واقها اذیت کنندس برای رزق خودت آیات بخون یا حرز امام جواد سراغ دعا نویس در حدالامکان نرو

سومین کاربری🌿

مشکلت حل شد عزیزم ؟چه جوری ؟براماهم اینجوری شد

والا عزیزدلم راستش من حرز خریدم از اقای حرز فک کنم اسمشون بعد اینک ی کانالی هست تلگرام از اون دعا ورمیدارم هرزگاهی میخونم این کانال دعاهاس عزیزم 

انگلیسی تایپ کنید مهدی فاطمه ۳۱۳ چون اینجا نمیشه لینک گذاشت پروفایلشم عکس قرانه صورتی کم رنگ و صوت بقره خیلی خوبه من خیلی اذیت شدم دیگ میگفتم خوب نمیشم وای خداروشکر خیلی بهترم

چهار ماهه دقیق هر روز واقعه زاریات و چند تا دیگه میخونم ولی ...

واقعه خیلی خیلی خوبه من قبلا همشش میخوندم انقد هم رزقو روزیم زیاد میشد ولی بخدا کلی ب دعانویس پول داذم اصلا خوب نیست ی کاری میکنن هر گره بیوفته تو زندگیت ک بری پیششون