2777
2789
عنوان

11 سال فاصله سنی زیاده🥲❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عرزشی ؟

خیلی حرف زشتی زد 😐

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
خیلیهه منو شوهرم با 7 سال باز حرف همو نمیفهمیم

اگه دوست داشتنه زیاد باشه بازم سن مهمه،؟

به امید روزی ک تاپیک بزنم بالاخره دندون قبول شدم دانشگاه تهران🥲🍓🦷

مگ مذهبیام دوس دختر دارن😂😭

دوست من سه ماه با یه مداحی بود کات کردن 

وقتی فهمیدم خودم ریختم برگام‌ موند 😐😐😐

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

اسی‌‌جلو‌جلو فقط به خانواده ات چیزی نگو وایسا‌. ببین میاد یا نه یهویی هم تصمیم نگیر مشاور برو قبلش 

درک نمبکنم کسی ک مذهبیه چرا باید دوس دختر داشته باشه

چون از اول قصدش و گفت ک ازدواجه و هیچوقت به  چشم دوست دختر نگام نکرد 

به امید روزی ک تاپیک بزنم بالاخره دندون قبول شدم دانشگاه تهران🥲🍓🦷