بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزائیل. دو جلده. من یک رو خوندم. نقل به مضمون از خاطره یکی از سربازان گمنام سپاه قدسه.
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!!
هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
اگه اهل خوندن ای بوک هستید این روزا بهترین زمان گرفتن اشتراک بی نهایت اپ طاقچه س. خیلی تخفیف داره به خاطره هفته کتابخوانی.
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!!
راستی من زنده ام هم قشنگه. پلیسی نیست. ولی نسبتا مذهبیه. خاطرات یه خانومیه که اول جنگ اسیر عراق میشه