2777
2789
عنوان

اون بهم محبت میکنه ولی

46 بازدید | 6 پست

واقعیتش یه خواستگار سنتی دارم. ۴.  ۵ جلسه رفتیم بیرون، تقریبا ۷۰  ۸۰ درصد جوابم مثبته. از پسره بدم نمیاد ولی عاشقشم نیستم و طبیعیه. دختری ام که واقعا الکی و زود دل به کسی نمیدم. حالا اون بهم محبت میکنه، میگه دوست دارم و خوشم ازت میاد و این حرفا، من نمیتونم. هرچی هم میگم باید عاقلانه اول شناخت ایجاد بشه، بعد، گوشش بدهکار نیست‌. منم واقعیتش نمیتونم اصلا فعلا محبتی به این پسر نامحرم داشته باشم، تاحالا هزچ توجه خاصی هم به نامحرما نداشتم واقعا، ولی خب براش این شبهه ایجاد شده نکنه من آدم خشک و سردی ام. 

هعی، نمیدونم چی بگم چی کار کنم. شایدم اصلا لازم نباشه کار خاصی انجام بدم. از خدا میخوام مهر و محبتش رو بندازه تو دلم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه ولی عجله نکنابراز علاقه هم نکن بعدا میگه او هم کشته مرده من بودیبگو من تا محرم نشیم اینکارو نمی ...

آفرررین دقیقااا. مذهبی هم هستیم. بعدا میگه تو اصن خودت تنت میخارید و این حرفا... .