2777
2789
دهم تازه اول راهه 😭😂تروخدا برنامه ریزی دارین چطور برنامه ریزی میکنین

بزنامه ریزی طبق برنامه هفتگی مدرسه است که تستا رو از روزی همون بزنامه میچینم واز چهارشنبه صبح تا جمعه صبح هم تستا رو میرسم به همین راحتی

روزی چندساعت میخونی چقدر تست میزنی؟چندمی؟شب زودتر بخواب چون بدتر بی حوصله و کم انرژی میشی

ساعت مشخصی ندارم روزی هست 5 

روزای که امتحان سخت داریم کلا از ساعت 5 بعدازظهر شروع میکنم تا ۱۲ 

و شب هم زیاد نمیخوابم

تست بعضی موقع ها میزنم

دهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره تجربیشما رشتتون چیه؟ روزی چند تست میزنین؟ راهنمایم کنین هیچی نمیدونمممم

تجربیم عزیزم

من کلا تست رو گذاشتم برای تابستون و نوروز چون الان تمرکزم رو تشریحیه البته بجز زیست و فیزیکم چون دبیرمون خودش کلا تست کار میکنه دیگه نیاز نیست

درسایی که مشکل دارم رو هر روز براشون حتی اگه نیم ساعت باشه

شیمی هم اگه مشکل داری و دبیرتون خوب نیست اقای جشانی پور خیلییی کلاساشون خوبه رایگانم هست من پارسال کلا شیمی دهم رو با ایشون جمع کردم

شیمی و زیست تست بزن در کنار تشریحی و فیزیک هم تست های اسون رو  به روش تشریحی حل کن ریاضی اگه ضعیفی فقط تشریحی

درسای عمومی رو هم تلنبار نکن چون نمره اورن و بحش زیادی از معدل رو تشکیل میدن و یه شبه نمیشه جمعش کرد

تجربیم عزیزممن کلا تست رو گذاشتم برای تابستون و نوروز چون الان تمرکزم رو تشریحیه البته بجز زیست و فی ...

ممنون عزیزممم بابت توضیححح 

و اینکه دبیر زیست خوب می‌شناسی ؟ 

زیست فردا امتحان دارم خب نگاه کردم رفتم نمونه سوال حل کنم نتونستم سخت بودددد 🫠😂

ارهههه خیلی سخته برنامه ریزی دارین؟؟

حقیقتش نه هرچقدر که بتونم میخونم همش دلم میخواد تست بزنم ولی واقعا وقت نمیشه اکرم وقت کنم الکی هدر می‌ره شما تست میزنی به نظرتون از دهم باید شروع کنیم یا زوده هنوز منم دهم تجربیم

حقیقتش نه هرچقدر که بتونم میخونم همش دلم میخواد تست بزنم ولی واقعا وقت نمیشه اکرم وقت کنم الکی هدر م ...

منم وقت اضافی پیدا نمیکنم تست بزنم ولی مشاوره ها میگن باید تست بزنید نمیدونم چکار کنم 🤦🏻‍♀️

2810