2777
2789
عنوان

توهم بارداری دارم یا خودش‌و

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 150 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعا کن‌ برام گلم، این ماجرا تموم بشه😢

عزیزم چرا تلقین می‌کنی به خودت.. بخدا باردار نیستی.. ۷ماه پیش رابطه داشتی عین این ۷ماه هم پریود شدی و آزمایشتم منفی بوده.. پس ترس چی داری!! از بی بی چک دقیق تر آزمایش خون بتا هست که واسه شما کلا منفی بوده.. ینی یه درصدم احتمال بارداری نیست.. فقط و فقط حساس شدی.. باردار نیستی دیگه هم بهش فکر نکن..🌱

✔️🩷psych.stu ❀                                                           روزای خوبم میاد... 🩵✔️                                                        رها از هرچه هست و نیست... 🤍✔️

بله عزیزم من الان چهار ماهه باردارم شکمم اومده جلو و حرکات جنین و حس میکنم مگه الکیه باردار باشی و ن ...

بعداز رابطه قرص نخوردم که تقریبا ی ماه بعد قرص خوردم تا پریود بشم

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
پس بتا باید نشون میداد؟!اگه اونم نشون نمیداد سونو حتمی بود درسته؟!

بله.ولی همون بتا هم حتمیه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
یه بنده خدایی هم بود ده ماه می‌گذشت و هنوز می‌ترسید اگه بچه به دنیا بیاد چکار کنم. نفهمیدم آخرش چی ش ...

منم همونطور میشم😢💔💔

میخواستم پریود بشم، بنظرت چاقی میتونه از اون قرص‌ها باشه؟!

نمی‌دونم والا 

من هیچ اطلاعاتی ندارم

از دکتر بپرس حتما

و انقد الکی به خودت استرس نده

اصلا منطقی نیست که باردار باشی منشأ استریت نگرانی از چیز دیگه‌ایه به نظرم.

حس ناخوشایند از رابطه‌ای که داشتی شاید 

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

عزیزم چرا تلقین می‌کنی به خودت.. بخدا باردار نیستی.. ۷ماه پیش رابطه داشتی عین این ۷ماه هم پریود شدی ...

شکمم چون اومده جلو و نبض و حرکت داره میترسم آخه

شکمم چون اومده جلو و نبض و حرکت داره میترسم آخه

منم یه بار شکمم نبض میزد شک کردم به بارداری رفتم  دکتر گفت حرکت روده هاته.. 😂

✔️🩷psych.stu ❀                                                           روزای خوبم میاد... 🩵✔️                                                        رها از هرچه هست و نیست... 🤍✔️

2810